onsdag 11 november 2015

Från sovrummet

Från vårt sovrum ser det ut så här mot gästrummet, de ligger rakt mot varandra, golven är nu likadana i hela huset, till min stora lycka, som vi har slitit för att få det så, alla som har gamla plastmattor vet vilket slit det är för att få bort dom, och sen slipa golv som är fulla med gammal fernissa, ujjj det vill man inte göra om. Det gör mycket för helheten i ett hus eller en lägenhet om man har likadana golv överallt.
Kraaam Anette

5 kommentarer:

Cecilia sa...

A beautiful wooden floor

Sallys hus sa...

hallå vännen!
Ååå det är sååå fint å jag kan knappt tåla mig innan det blir jul i ditt hus...DET är ju sån stämningsinspiration så inga julmagasin behövs..;)
Så himla fint det blev med vollangdynorna och jiiiiises vad duktig du är... jag som gruvar mig för att sy två raka gardiner som ska sitta på insidan av ett skåp..haha...bara tjoff tjoff fyra sömmar så är det ju klart...
Kram du fina!
Katarina

Barfota i mossan sa...

Vad fint ni gjort!! Jag håller också på och sliter ut plastmattor så jag förstår vad du pratar om. Det får ta sin tid helt enkelt :-)
God kväll!
Katarina

LOPPISLIV sa...

Underbart!! Vilket jobb men värt resultatet! Golv gör ju så mycket, och just vita golv är lite extra fint. Jag drömmer om grå/vit rutigt golv i kök och hall. Försöker få T med på detta, men han är inte lika förtjust i tanken :))) kraaaaam P

freja limelake sa...

Skönt med nya golv :)