onsdag 30 maj 2007

Hallen

När man kommer in till oss så kommer man ju först in i glasverandan sen kommer man in i en liten `förfarstu´som vi säger här uppe i Norrbotten..den hade redan pärlspont på väggarna då vi flyttade hit..vilken lycka..

Sen kliver man in i hallen..där hänger en gammal spegel med ett litet bord under..


Hatt hyllan och lådbänken snickrade vi ihop när vi flyttade in...få se nu..herregud..det är redan 8 år sen..skulle vilja måla allt vitt..


När bild på hatthyllan..det lilla skåpet som syns ovanför är vårt inbyggda proppskåp..





Dörren in till en liten gästtoa...



Så här städat och blåst är det ju givetvis inte i vår hall...men man måste ju fixa inför fotograferingen !!Där ligger vanligtvis 100 par skor..väskor..innebandyklubbor..jackor..ja..och mycke mer..men det förstår ni säkert !!

Ha en bra dag alla Kramar från mig !!



34 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint, og veldig fin benk og hylle dere har laget selv...Likte fargen jeg, ser kjempe koselig ut..

Klart vi må pynte og rydde litt før vi tar bilder og legger ut, hvem gjør ikke det... =0)

mossygreen sa...

En härlig blogg du har med vackra bilder från ditt personliga hem! Jag brukar titta in hit ibland så det är väl dax att ge sig till känna :=)
Ha det så bra!

Anonym sa...

Åhhh så fint ni har det ! Jättevackra bilder från ett vackert hem...

KRAM EVA

Anonym sa...

Åh, så fint. Jag förstorade bilden och jag säger då det! Vilken fin hatthylla. Spegeln vill jag ha! Jag vill nog ha hela hallen den kan gärn få flytta till mig i Trosa. Jag är också uppvuxen med en farstu iJämtland,jättecharmigt. Våran fanns det ingen värme i men en fin vedbox.
Kram
Carola

Anonym sa...

Underbar hall... alldeles alldeles ljuvlig :)

Anonym sa...

Åhhh, vad fint du har i hallen! Har ni gjort hatthyllan själv?den var verkligen kanonfin.Tittar in till dig varje dag,jätte mysigt allt hos dig, hoppas att jag får länka till din sida när min blogg blir klar. Ha en bra dag / Anita

Anonym sa...

Varför har inte vi det så mysigt..

Susanne sa...

Vilken vacker och välkomnande hall. Just hallar tycker jag är husets "svarta får" på något sätt. Så svåra att få till, men nu fick man ju massor av inspiraion här. :-)
Ha en bra dag!

Blommiga Karin sa...

Vad fint med förvaringen och sittplatsen i hallen.
Hatthyllan och det inbyggda proppskåpet passar ju jättebra!!Proppskåp är ju inte allt för vackra...inte 100 par skor och bandy klubbor,innanför dörren heller=)Gillar lite bredare hall,våran hall är jättesvår att få bra,med 6st dörrar och en lång smal gång...=( Ringer snart inredningsakuten..*ler* /Karin

Färjtorp sa...

Vilken gullig förfarstu! Och så många fina hjärtan du har. Bara älskar hjärtan, de kan man inte få nog utav!!!!!!

Kram Johanna

Ewa sa...

Hej och tack vännen! Nu verkar det stämma. Kan bara inte fatta varför det blev sådär, det stämde ju innan, och jag har inte ändrat. Nåja.
Härligt med värme. Äntligen! Ska hoppa i duschen, och sedan bege mig ner på stan med barnen. Kanske vi kikar in till er.
Superfin hall. Hade en nästan likadan hatthylla i mitt tidigare "hem", som vi också gjorde själv. Hade dock pärlspont baktill. Nu har jag en i gammalt stuk, med liknande krokar, men nyköpt på IKEA... Ska dock måla den vit sen. Har bara inte hunnit.
Kramar
/Ewa

n o r d i n g å r d e n sa...

Giv mej styrka! Vilken inbjudande och romantisk hall!! Och vilken fint snickrat hatthylla!! Jättefin med alla detaljer...
Skåpet för propparna var vackert det med... och den lilla gästtoan med hjärtan på, oj, oj... vackra möbler, den ovala tavlan och de fint arrangerade krokarna... mycket smakfullt som vanligt! Jag har min emailadress numera på min sida, skriv mej ett kort email så får jag din adress.. Ha en bra dag!! Mari.

Dubbelörn sa...

Ja, vad ska man säga Anette... Så det brukar vara stökigt hemma hos dig också??!!!

Drömma kan jag i alla fall när jag tittar på dina bilder...

Kramar

Anonym sa...

Vi har oxå en liten förhall och den är verkligen superb att ha - går bra att samla alla skor och kläder där och sen ha en snygg hall. :)

Elzie sa...

Nehej du Anette! Nu får du sätta dig på första bästa plan hit ner till Småland och visa hur man ska göra!!! Skämt åsido. Hur fint kan man göra det??? Jag blir skrämd när jag tittar runt i vårt krypin och jämför hur snyggt ni andra har det.
Kram Elzie

♥ Pia... sa...

hej...förstår inte hur du är funtad....:) du måste ha varit en inredare redan vi späd ålder du...Allt du gör är ju fint...och har tydligen haft så i många år??!!..jajjaja...nu till mitt lilla kaos till hem..:) rullisen har jag gjort nästan klar...vågade inte mej inte på en rullis till nåt större fönster utan valde en tråkig ful tvättstugedörr...som det är i tråkiga 80talshus(: ..det jag funderar på är, om jag inte måste ha ett lite stadigare och MINDRE tygbit till fästet vid ringarna ..för allt blir ju lite snett??..dessa hjärtanena som du syr för det gör du väl förstår jag själv..de är så söta.....näää nog me beröm för denna stunden ..ska ta hand om min hund nu...har precis kommit hem...det är väldigt mycket nu ..allt hopar sej...vill sätta på bromsen...PIA

Skatan sa...

Jag tänkte just precis fråga var ni har alla miljarders-miljarders grejer hallar brukar samla på sig? Eller snarare, var har ni gömt det? Men så läste jag de avslutande raderna och självklart måste det vara så! Du visar som vanligt så fina bilder av ert smakfulla hem...

Jag avskyr små hallar. Varför förstår så få att en STOR hall är = ett viktigt vardagsbekymmer mindre?

Ha en bra dag!

K A T A R I N A sa...

Vilken hall!!! Jag planerar i huvudet hela tiden hur jag ska inreda, tyvärr har de vägrat tapetsera om där jag velat så nu blir det rollern och färgburkar :-) och så gör jag det själv.
Älskar spegeln du har där i hallen, underbar.
Nä nu ska jag fixa med kläder till vår avslutningsfest i kväll... summer of 69 är temat,,,, ja du... få se vad det kan bliva :-)

Ha det bra
Kram
Katarina

Spets och snor sa...

Vilken fantastisk hatthylla och bänk. Snickerierna var såååå fina. Gammal modell eller?

Dubbelörn sa...

Haaa nu ser jag askarna på bänken! Jag fick tag på likadana i 3 olika storlekar :)

Kramar

Lotten sa...

Vilken fin hall ni har! Jag blev ju alldeles förälskad i hatthyllan - såå fin!

Marie sa...

Vilken hall! Jag älskar din lilla förfarstu, så himla fina saker du har. Suck, våran hall är typ 1 kvadratmeter ( jag skojar inte ).

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Marie

Stina sa...

Hur många gånger ska du låta mig svimma?:-) Puss

Anonym sa...

Åh,vad jag gillar din hatthylla och bänk! Min hall, eller farstu som det heter i gamla hus, är jag inte speciellt nöjd med...men vi måste ha upp golvet för att göra om värmesystemet,och då... Tack för att du gav mig inspiration till hatthyllan! Har länge funderat på att göra en, nu blir det kanske av...

Anna sa...

Det ser ju så himla mysigt och välkomnade ut i din hall! Spegeln är underbar:) Likaså hatthyllan och bänken och kuddarna! Ja allt!
Kram
:)Anna

johanna sa...

Vilken spegel..jättefin..o vilken hylla du har såå mycket fint man blir alldeles sjuk..
ha en riktigt bra kväll
kram johanna

MODERN COUNTRY sa...

Ditt hjem er så vakkert :) Slik innredning strever jeg også etter. Bilderammene din er utrolig flotte synes jeg!

MODERN COUNTRY sa...

Oja, forresten, katten dere er også kjempenydelig!! Fniss...love them!

♥ Pia... sa...

Hej och nu är jag här igen..säkert femtiellfte gången ..alltså idag:) ja det är verkligen läckert..med din hall..har förstorat och suttit och kollat..suck.. ibland bannar jag mej själv för att jag började blogga...det går ju inte att låta bli att kolla allas vackert inredda urtjusiga fiffiga, shabby vita, röda gamla hus och sen titta och se sej om i sitt eget lilla ...hus.....Men jag har iallafallen hund som är vit runt mun ..för det mesta...:)..nu krafsar hon på mej och vill at vi ska gå och sova..jaja..ska bara...gonatt...spännande at kolla vad du har hittat på i morgon för nånting..ocg du nu är klockan rätt..DET ha..PIAde jag inte sett...!!???

Interiørhuset sa...

For en flott hall! Den benken var bare såå vakker. Kunne godt ha hatt det vakre speilet med det lille bordet her hos meg ja=)

Jeg tror de fleste som legger ut bilder av sine hjem rydder og stayler litt før fotografering..

LantlivsAnette sa...

Tack alla för era fina kommentarer om min hall..en hall ska ju vara fin och välkomnande..så jag försöker att hålla ordning där bland alla skor och jackor så gott det går..Kram Anette

Anonym sa...

Vilken härlig hall du har! Pampig och gammeldag!..Pampig spegel och vilken superfin hatthylla!..Söta detaljer oxå! Inbjudande hall! :)

Anonym sa...

Hatthyllan är ju jättefin! Vad duktiga ni är!

Jordgubbar med mjölk sa...

Helt underbar hall!