måndag 7 maj 2007

Nya hjärte beslag


Igår bytte jag beslag/nyckelhål på min sekretär som står i sovrummet.Det är så fint med hjärtebeslag.Jag såg dom på bloggen hos någon och fick då ideen att sätta dom här.

Dukarna på sekretären är gamla kökshanddukar i linne med monogram , jag älskar monogram och broderier i rött,tycker det är så himla fint.
Kram Anette

25 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Nu har även jag hittat hit. Vad fint du har hemma och vad fint dukat det var. Dyra fåtöljen var jättefin och ser på bild skön ut. Söta Nisse är ju helt underbar. Jag har lagt till din fina blogg i min blogglista o jag kikar in här då och då ;-) Man kan inte tro att sängen varit mörk tidigare den blev jättefin. Jag ser fram emot fler inspirerande bilder. I Trosa finns nu en antik och kuriosa. Jag har gått förbi där och sett att de har gamla textilier med monogram på men de verkar så dyra ska det vara så? Vi höres, kramar från mig!

Ewa sa...

Hej Anette!
Kul att se dig här, och vilken fin sida du har. Jag är ganska ny här, och begriper mig inte riktigt på Hur alla finesser funkar, än, men jag lär mig sakta.. *ler*
Får sådan lust att måla mina avlutade möbler vita. Är så less på allt mörkt... Kanske det har med ålderna att göra, att man vill ha mer ljus...?! *ler*
Stort grattis i efterskott föresten. Är snart där själv! *ler*
De där hjärtbeslagen var superfina. Vart får man tag i sådana?
Hälsa Eva.

Kram/Ewa Eriksson

Anonym sa...

Superfina beslag! Jag gillar oxå gamla kökshanddukar med monogram och broderier i rött, det är så gammeldags!
Ha en bra dag! :)

Anna sa...

Det blev ju jättevackert! Underbart söta beslag! Å så fina kökshanddukar! Jag gillar också kökshanddukar med monogram och broderier i rött. Kom över 6 st just sådanna för lite sen. Har visat dem på min blogg...
Ha en härlig dag!

:)Anna

Pernilla sa...

Fina beslag! Såna har jag inte sett förut. Och fin bild också, ser väldigt pyssligt ut!

Elzie sa...

Du har det jättefint i ditt sovrum. Var kan man få tag i dessa mysiga hjärtan?
Ha en bra vecka.
Kram

Jennyshemochharmoni sa...

Vilken mysig blogg du har! Jag gillar verkligen hjärtbeslagen också! De är superfina. Skulle helt klart kunna tänka mig några såna på vår sekretär på kontoret. Ha en jättebra måndag!

n o r d i n g å r d e n sa...

Gud så fint du har!! Jag dånar!!! Underbart vackert och det blev verkligen bra med de där hjärtbeslagen! Och Nisse och Bamse, jag säger då det, man kan väl knappast bli sötare! Vilka charmtroll!! ( Nej, har ingen egen firma men hade förmånen att gå ändå via en..)

Mari.

♥ Pia... sa...

Hejsan...NU har jag kollat in sidan du tipsade om....SÅ snopen jag blev...hade inte alls föreställt mej henne så, inte mörk heller...Så säker på att hon var ljus..men allt kan ju inte vara vitt:)vilka vackra hjärtbeslag...tänk vad det finns mycket runt omkring en som man plötsligt får upp ögonen på ( i bloggar)...kökshandukar som duk!!! så himla snyggt...ska genast ta fram mina.. skulle förra året sy kuddar av dom handukarna som jag köpte på ett loppis..men fick inte till det, så de blev liggandes i en låda...tills NU..tycker om rött mer än blått... och linnefärger ..men nu sitter jag och skriver en roman igen....:)

Husbilsresan sa...

Vilken fin blogg du har.Så härliga bilder på ditt hem.....och Nisse vilken liten sötnos=)
Hit kommer jag gärna tillbaka,om jag får =)
Kram!

Stina sa...

Verkligen superfint. Kram Stina

Anonym sa...

Välkommen till blogvärlden! Vilken fin blogg du har, verkligen.

A sa...

Hej gumman! Välkommen till bloggvärlden, så kul att du är här!!! :D Kram!

Lavendel & Romantik sa...

Tack ska du ha det va snällt.Du har det ju jätte mysigt snyggt med dom beslagen.Ha det så gott Kram/Majsan

Anna sa...

Hej igen!

Jag ville bara säga att jag har länkat till dig på min blogg - jag hoppas att det är ok?

Ha en trevlig kväll!
:)Anna

Spets och snor sa...

När det gäller drapperingar tror jag man ska göra det lite slarvigt. Annars blir man aldrig klar! Jag har satt på hjärtbesalg på en möbel på emmas rum, kolla på min blogg får du se, under barnrum

Marie sa...

Hjärtbeslagen är hur söta som helst!

Minne sa...

Jättefint med hjärtbeslag. Det har jag aldrig sett förr. Gullig vovve! Hoppas det är OK att jag länkat till dig. Ha en bra vecka!

Tingeltangel sa...

Åh så vackra bilder Du har på Din blogg! Underbart att titta runt. Din gulliga hund och den vackra fåtöljen klär verkligen varandra - och det syns ju inte att fåtöljen är obekväm.

Interiørhuset sa...

Hei=)
For en vakker blogg du hadde her...så utrolig flotte bilder... Håper det går bra at jeg linker deg?

LantlivsAnette sa...

Tack alla för de fina kommentarerna om mitt hem!De fina hjärtebeslagen säljer vi i vår butik ,det finns 2 storlekar,jag har de större på min sekretär.
Och tack alla som vill länka mig.
Ha det så bra alla Kram Anette

Anonym sa...

Så mange fine møbler du har, nydelig med hjertebeslag på kommoden....og nydelig skjønn hund!

Kommer tilbake!

Anonym sa...

Men, hej vad underbar sida du har! Kul med en till "nårbåtning"! Hit kommer jag definitivt igen!

Anonym sa...

Hej!
Vad roligt med en till norrbottning! Och vilken fin blogg och vilket fint hem!!! Du får var lite inspiration för mig nu när jag ska försöka ordna lite vackert i mitt nya hem!
Kanske besöker jag din butik nästa gång jag passerar kalix-har hört så mycket positivt av Lisa (mitt lilla hus).

Anonym sa...

Hej duktiga inredare!

Vilket otroligt vackert hem du har. Jag har kikat runt lite grand och såg dina "hjärtebeslag" på byrån och undrar var du köpt dem? Jag är helt galen i hjärtan och skulle bli jätteglad om du ville maila mig och tala om det. För övrigt är jag en stolt syster till "Butik Fåfängan" i Öjebyn.

maudsundgren@telia.com

Tacksam för svar och ha en fortsatt underbar sommar!