torsdag 24 maj 2007

Renovering

Renovering pågår i vår tvättstuga...det enda som är fint där just nu är mina tvättmedels burkar från House Doctor...


Hittade den här bilden i nya Sköna Hem...så vill jag att det ska se ut när det är färdigt..fast vit pärlspont och röd/vita textilier....

Har redan en liten samling grejer som ska vara där när det är klart...
Vi håller på och renoverar vår tvättstuga ..den är ganska stor och där finns även dusch och bastu.Det tar tid,vi har väl hållit på i drygt en månad nu,men vi(läs min sambo ) gör allt själva och båda jobbar heltid..så det blir kvällar och helger. Jag längtar tills det blir klart, då man har kommit till inredningsbiten ni vet..Visst ser ni det framför er också..ljusgrått golv,vittkakel, vit pärlspont vitt trätak....vit porslinsho vackra tyger och fina förvaringslådor....mmmm jag längtar..att hänga tvätten kommer att bli en fröjd där nere...
Ha en bra dag alla Kram Anette

25 kommentarer:

Ewa sa...

Kikar in och lämnar en liten "god morgon hälsning". Va fint du/ni kommer att få det i tvättstugan, och va skönt med en egen. Själv vart jag bestulen i "min" igår... Fy 17 vilka människor det finns.
Längtar till eget hus, med egen tvättstuga!
Kram/Ewa

johanna sa...

Godmorgon...ohh vad roligt att få fint i tvättstugan,ska bli spännande o se.
Våran tvättstuga är sååå tråkig,man kommer liksom aldrig fram till renovering där nere=( Allt annat kommer alltid i vägen.

Sakerna vi säljer är grossist priser om du vill kan jag maila till dig prislista...

Vi ska åka till ledreborgsslot på livstilsutställningen (utanför roskilde) Alla mysiga butiker i hela danmark kommer dit..bla honning o flora,kronen mmm det ska bli så roligt..vi har tillomed fått barn vakt=))
hoppas du får en bra helg i ditt helt underbara hus...tycker du har såååå fint..
(jag fick oxå hem dom hyllorna nu från madam stoltz dom är så fina..)

Skatan sa...

Hej! tack för tipset, jag skall ändra i inlägget. Det ser så tråkigt ut att inte komma ihåg vem man har besökt...

Till er tvättstuga. Bilden du inspireras av ser ut att kunna göra tvättningen till en riktigt trevlig aktivitet. Vem kunde tro det? Vi har också en tvättstugerenovering framför oss. Dock har vi inte kommit så långt att dusch och bastu är på plats mer än i tanken och det är en förutsättning för att börja. Det ligger alltså ganska långt fram i tiden. Men, kalixkillen min var på kakel- och klinkerkurs i går kväll så det går i rätt riktning... : )

Ha en bra dag och tack för besöket!

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, suck, ett sådan tvättstuga skulle man inte tacka nej till, så himla fint det såg ut på bilden och jag är övertygad om att det kommer se minst lika vackert ut i verkligheten hos er när det är du som sitter bakom spakarna! Även om det är din sambo som står för grovgörat! Snygga detaljer du samlat på dig... Ha en bra & solig dag önskar Mari.

Anonym sa...

Ska bli riktigt spännande att se slutresultatet... jag tror din tvättstuga kommer att bli alldeles alldeles underbar :)

Anonym sa...

De två små "skoporna" - är de i emalj? Någn som vet tillverkare/leverantör? Vill oxå ha...!

Stina sa...

Säg till när ni är färdiga. Då kan vi ju byta. Hehe...Puss

Dubbelörn sa...

Din tvättstuga kommer att bli en dröm... Här hade vi minimalt med plats för tvättstuga så det blev att göra det bästa av det hela.

Kram

Anonym sa...

Det kommer bli superfint!! Jag har också nyss skrivit om tvättstugerenovering - maken skall gjuta golvet p fredag så det är en bit kvar här också... Vill ju inreda nuuuu! ;)
Blev lite nyfiken; vad skall du ha för ljusgrått golv?

Anonym sa...

Ska snart börja med tvättstugerenovering här också, men här blir det (tyvärr) ingen pärlspont och lantlig stil även om jag egentligen skulle vilja ha det. Men förhoppningsvis en fräsch tvättstuga!

Anonym sa...

Självklart ser jag framför mig hur vackert och fint det kommer att bli i eran tvättstuga när det blir klart !!!

Vi har själva en stor tvättstuga på ca 15 kvm som ska göras om snart också och det blir ett spännande arbete. Ser verkligen fram emot det !

Kram Kram
Carina

Anonym sa...

Oh det låter som det kommer bli otroligt fint!! Vår tvättstuga är bara en liten vrå!!

Anonym sa...

Håller med om att den bilden från Sköna hem var heeelt underbar!..jag blev oxå kär i den!..Min sambo skulle bli galen om jag försökte få in pärlspont i tvättstugan..för hon ska det vara vattentåligt och praktiskt..tråkigt tycker jag :)
Det kommer ju att bli jättefint!..får visa sambon din tvättstuga sen! :) Kram

Sara sa...

Fina grejer du hittat, ska bli kul att se när det är klart=)

Anna sa...

Den bilden var verkligen vacker! Så snyggt kombinerat med pärlsponten och tyget! Det låter som om din tvättstuga kommer att bli helt underbar! ´

Ser fram emot bilder på slutresultatet!

:)Anna

Interiørhuset sa...

Det er alltid koslig når man finner ting i inredningsblader/bøker som gir inspirasjon til hvordan man vil ha det hjemme. Det kommer sikkert til å bli kjempe flott når det blir ferdig=)

♥ Pia... sa...

Ciabatta...ojojoj vilken tvättstuga du kommer att få...grön av avund blir jag och skiftar i färg i ansiktet för allt som jg vill ha som DU HAR ju...pustar, stånkar, ojjar, suckar,grimaserar,svär frustar...men så snyggt det kommer att bli ...själv har jag en liiiiiten tvättstuga som jag knappt får plats i men tvättmedelsburkarna har jag tittat på och ska HA...så det så...nu ska jag och fira min mamma ..hej på ett tag..PIA

Anonym sa...

Helt underbar blogg du har. Myser när jag läser den och bilderna är fina. Ha en jättemysig kväll. Ps, gulliga små älsklingar du har. /Anki

hulukvarn sa...

Det kommer bli en tvättstuga som heter duga! kul att se det färdiga resultatet!

Färjtorp sa...

Oj så fint! Jag ser det absolut framför mig !!
Så bra, nu fick jag lite ideér och lite inspiration till min tvättstuga som är hur stökig och opraktisk som helst. Tack!

/Johanna

Marie sa...

Renovering av tvättstuga står på våran agenda också. Ska börja nu till sommaren. Som den ser ut nu vill man knappt gå ner dit.

Jag är helt övertygad om att din tvättstuga kommer att bli jättefin. Dom tvättmedelsburkarna är superfina.

Ha en fortsatt bra kväll.
Kram Marie

MODERN COUNTRY sa...

Vaskerom ja, noe så herlig det måtte være å få det. Det er noe jeg alltid har drømt om, å ha nok plass til å ha eget rom til å kunne ta av seg skitne uteklær, vaske og skrelle poteter, plante planter, lagre ting osv..Du gleder deg nok veldig, det ville jeg gjordt. Og visst sluttresultatet blir slik du viser frem her, da blir det jo fantastisk!
Nydelig grønnfarge!

Stina sa...

Ja, jag hoppas att det ska gå bra.;-)
Kram Stina

Anonym sa...

Hehe..känner att jag måste dementera...min sambo är en Han och inte en hon..*fniss*..va tokigt det kan bli! Trevlig helg! :)

Brunkullan sa...

Åh så spännande det ska bli att se resultatet:-)

Susanne