fredag 30 maj 2014

Loppis fynd !

 Igår for jag och mina döttrar runt på olika loppisar, nu börjar loppis säsongen och det är skyltar lite här och där om att det är loppis, jag kan verkligen inte köpa några stora saker för huset är fullt, men mitt på ett bord bland allt möjligt så låg de där, dessa söta små vagnslyktor !!


Jag kunde verkligen inte motstå dom, perfekta i sin gammelgröna färg och slitningar, jag är verkligen inte den som kan pruta, men jag klämde till med - Om jag tar båda då får jag väl ett bra pris ? och det fick jag 250 riksdaler betalade jag, och det tycker jag var ett bra pris...så nu är de mina, de gamla vackra vagnslyktorna. Jag ska bara ha dom som pynt, kanske jag sätter i glas i dom eller så inte, de är fina som de är..
Kraaam Anette

8 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon vännen här med :)

Dom var jätte fina. Här ser man dom ännu bättre.
Härligt att fynda för ett bra pris.
Som sagt åkte jag förbi loppisar igår utan att stanna...kanske var det lika så bra.

Ha en fin helg vännen ! Vi hörs !

Kraaam

G:a Affären sa...

Ouiii, så fina! Åhh jag gillar dem! Bra att du tagit första steget till att pruta! Du ser, det gav dig ett bättre och ett riktigt bra pris.
Då hoppas jag få se dem i fler inlägg framöver.
Själv har jag inte varit på loppis på ett par veckor men stannar gärna till vid de där handskrivna och tillfälliga skyltarna. Du vet när sista bokstäverna på ordet LOPPIS knappt fått plats.

Trevlig helg!
Kramar
Cia

LOPPISLIV sa...

Halloj där uppe!! Så roligt att gå på loppis med döttrarna, min Emmy gillar inte alls att gå loppisar, men kanske hon ändrar sig så småningom (man kan ju alltid hoppas...hihihi)

Jättefina lyktor! Charmiga som tusan, roligt när man hittar något fint. Ha nu en underbar fredag, här har värmen och solen kommit tillbaka....skönt!!
Kramar P

Anonym sa...

Varför låter du inte din händige make eller far göra en låg, fyrkantig fot i trä till vardera lykta? Ett runt spår måste fräsas att få ned lyktan i, och så målar du fötterna i matchande färg. Sedan är det bara till att sätta in ljus i lyktorna, så har du de finaste ljusstakarna någon kan se.

HWIT BLOGG sa...

Åh så fina! Vilket fynd! Jag skulle behålla dom som dom är...dom passar jättefint där på bordet!
Önskar dig en skön helg, här på ön strålar solen och det är VARMT!
Kram,
Titti

Annas skattkammare sa...

Vilka fina fynd!!
Kram Anna

LantlivsAnette sa...

Anonym : Tusen tack för det tipset, ska se om jag kan få någon av dom att göra en fot till lyktorna...Kraaam Anette

Hanna sa...

fina
Ha en fin vecka!
Hanna