fredag 25 juli 2014

Mitt lilla fynd

 Kommer ni ihåg min lilla ljuskrona som jag fyndade förra året ? Den har fått en ny plats nu, uppe i hallen.Jag har inte riktigt haft någon bra plats till den, men här tycker jag att den passar bra....


Man flyttar ju runt på sakerna då och då, så här får den lov att hänga nu i alla fall. Hur har ni det i värmen ? Det är verkligen en värmebölja, rekord med 32 grader och såå varma och fina kvällar, ljuvligt.
Ha det gott
Kraaam Anette

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Perfekt, kronan har hittat sin plats, ofta är det ju så att det tar ett tag innan man vet var man ska ha/hänga saker. Eller så vet man direkt. För varje dag har det blivit lite varmare här, idag ska det tydligen öka igen, phu! Var på "lodjursjakt" (med kamera alltså) i skogen igår, där var det förvånansvärt svalt.
Ha en fin helg och stor kram/AM

HWIT BLOGG sa...

Snygg krona, verkligen! Ja nog är det varmt alltid...kanske liiite för varmt för mig...
Ja det är bara 5 månader till jul ska man ska väl inte klaga, men ändå! Det är VARMT!
Ha en skön kväll...
Kram Titti

Anonym sa...

Så fin kronan blev på sin plats. Visst är det härligt med sommar och alla loppisar som man passerar lite överallt, tids nog blir det vinter!http://enkanslaavlantlif.blogg.se/?tmp=917147 Hälsar Maria

Hanna sa...

så fint

Gabriella sa...

Åh, vilken vacker krona!

Anonym sa...

En fin krona! Passar bra där, men tror att eftersom den är så vacker kan platsa på många ställen. Kanske hos mej!?!?!

LOPPISLIV sa...

Kronan är urcharmig, passar perfekt där!! Jättefin!

Ja vilken värme, så härligt det är med dessa sommardagar, nu njuter man minsann :-) Idag är jag hemma själv med lilla Molly, mannen åkte till havet med dottern, hon sover just nu, så jag passar på och kollar bloggar, annars virvlar hon runt lite överallt, allt ska undersökas...full rulle...hihii. Ha en fin söndag!
Kraaaaam Paula & Molly :-)

Tinas bo sa...

Bara såå ljuvligt

Kraaam Tina