onsdag 17 september 2014

Små söta äpplen

Igår upptäckte jag att våra äppelträd var fulla med små, små söta äpplen, nja söta i smaken är de ju inte, men i storleken, jag plockade in några och la på ett fat i köket, bara för att de var såå små och söta. äppelträden är av sorterna prydnadsapel, alltså mer blomning och inte ätbara äpplen om jag har förstått det rätt.
Ha en fin dag alla bloggisar !
Kraaam Anette

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gulligt, små äpplen är fina som dekor. Vi har ett liknande träd, någon gång på hösten kommer ett stort gäng sidensvansar och länsar trädet.
Kramar/AM

LOPPISLIV sa...

Så fint att dekorera med äppel, de du har är ju perfekt storlek,, äppelkransar att hänga på dörren är också gulligt och höstigt som man kan göra med söta små äpplen.

Nu njuter vi av sensommardagar, men uj så jag längtar tillbaka till Mallorca och värmen där :-)) Ha en fin kväll!! Kraaaam P

G:a Affären sa...

Att skörda och dekorera känns helt rätt nu så här på höstkanten. Så fint det blev med de söta äpplena på fatet.
Kanske hör det till våra instinkter att samla in på hösten som svamp, bär, frukt och grönsaker.
Jag brukar ta in mossa och annat och dekorera i ett gammalt tråg. Det går lättare att överleva vintern då!

Kramar
Cia

Anonym sa...

Fast de kanske funkar i en paj?

Millas hem sa...

Så roligt att se före och efter bilder! Jag glömmer ju alltid att plåta mitt i kaoset, men det är så¨roligt att se förändringarna så det borde jag ju gjort! Jättefina jobb ni gjort med både sovrum och kök! Super fräscht!!!
Hoppas att du får en fin dag! Snart helg!☺

Inger - Soldat Rymans Stugor sa...

Vilka rara äpplen, vackert för ögat<3 Kram

Anonym sa...

Snyggt men du vet väl att frukt + tenn inte går ihop....frukt utsöndrar tydligen något ämne som inte alls är bra för tenn.
Skorpan