måndag 19 januari 2015

Snö hos oss

 Hej igen ! Det blev ett litet uppehåll här på bloggen då jag var på Formex mässan, jisses vad mycket fint vi hittade till butikerna !! Ojj ojj det blir en kanon fin vår och sommar det vill jag lova !! Vi hittade så mycket fint, man längtar ju tills det börjar trilla in...I Stockholm var det ingen snö alls, det regnade till och med...


 Men här i norr hos mig här finns det vit och fin snö, herregud vad skönt det är att komma hem efter några dagar i Stockholm, det är roligt att åka bort men såå skönt att få komma hem !!! Här på bilden ser ni vårt gamla vackra gårdshus som dottern och hennes sambo hyr av oss.Vår härliga glasveranda som jag inte ångrar en sekund att vi byggde sommaren 2002, vi slet dygnet runt men det var det värt, här sitter vi och myser hela sommaren, är det varmt så är dörrarna öppna på vid gavel och tunna draperier vajar i vinden, draperier är ett måste för annars flyger det in fåglar, tro mig, jag vet vi har varit med om det några gånger och det är inte roligt att få in vettskrämda fåglar som inte hittar ut..
Ny vecka och nya tag !!
Kraaam Anette
P.s Vi fick krama Ernst på mässan, vi handlar av hans sortiment...han är verkligen go han

10 kommentarer:

Annes Landliv sa...

Så koselig det ser ut hos dere, og så heldig dere er som har fått snø. Her i Danmark er det ikke noe, men det skal komme senere i uken.
Ha en fin uke :-)

vitadrömmarobusigabarn sa...

vilka fina bilder och huset är så fint
en jättefin dag till dig
kramar

Sallys hus sa...

Hallå där!
Oooooj vad mycket snö ni har...
Såå vackert!
det var så mysigt att träffas även om det var kort....
Kraaaaaaaaaaam Fina du♥

Ann-Mari sa...

Borta bra, men hemma bäst.
Särskilt när man som du bor i "rätt" landsände!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så mycket snö, men har ju sett på vädret att det snöar titt som tätt hos er. Kan tänka mig att det var hög mysfaktor och få krama Ernst, det skulle allt jag vilja också.
Ha en bra vecka
Kramar/AM

G:a Affären sa...

Ser att du också har "snögardiner" utanför gårdshusets fönster! Det måste vara mysigt att ha dottern boendes så nära. Och verandan är vacker även i kylan, jag känner till det där med fåglar som flugit fel, och flugor gör det också. Håller med dig, det är kul att åka iväg men skönt att få komma hem igen. Kul att ni hittade mycket fint till våren!
Och du har gjort det; kramat Ernst...! Din lyckost!

Kramar /Cia

Tulipa sa...

Hej finaste!

ÅÅååh vad lustigt att vi var så nära men inte såg varandra...haha...Att jag tom fått med dig på ett hörn på bilden ja det var ju allt lite roligt och lustigt!!! Jag tänkte på dig eftersom vi sågs sist.

Kul att ni hade lyckade dagar, jag är också väldigt glad och förväntansfull över alla fina inköp.

Såg att det var mycket ladies runt Ernst,..haha...många som ville krama honom lite!

Härliga vackra snöbilder på ert ljuvliga hus!

Kraaam Mariette

LIVSGLITTER sa...

Så himla mysigt, vi har också fått en hel del snö här i Dalarna! Kram L

http://livsglitter.blogspot.se/2015/01/billigt-marockanskt-kakel.html

LOPPISLIV sa...

Så fint med all snö! Ser mysigt ut!! Jag kan tro det var trevligt att träffa Ernst, denna kreativa man som ger så mycket inspiration!! Ha nu en fin tisdag!
Kraaaaam Paula

Water Park in Delhi NCR sa...

Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.