måndag 23 mars 2015

Pardörrar

 Det är väl knappast någon nyhet att jag älskar pardörrar, gamla pardörrar !! Och lyckan var ju total då jag hittade dessa godingar på en loppis då vi höll på att renovera köket sommaren 2010 !!


 De är 225 cm höga och passar då vi har 260 cm i takhöjd.De var i ganska dåligt skick men min snälla pappa renoverade dom åt oss...jag är sååå nöjd..


Och då jag hittade dessa på Blocket, jaa då slog hjärtat volter kan ni tro :)
De är så nätta och fina och passade med sina mått på övervåningen, de är endast 2 mtr höga, men hittar ni pardörrar som är för höga så går det att kapa till dom. Det blir så fint med pardörrar i ett hus tycker jag, lite som huset i filmerna Vita stenen som var favorit då våra döttrar var små.
Kraaam Anette

4 kommentarer:

G:a Affären sa...

Mmmm, jag vet. Då är vi minst två som är svag för dessa dörrar. Men det är sällan de finns att fynda på loppis. Så mycket det gör för charmen att kunna stänga men ändå se in till nästa rum!
Önskar dig en fin start på veckan!
Kramar /Cia

LOPPISLIV sa...

Jag älskar också pardörrar! Så himla fina. Har ett par i vårt hus till finrummet, och skulle gärna ha ett par på övervåningen också såsmåningom :))) de ger en härlig känsla i ett hus! Ha en fin start på nya veckan! Kram P

hemma hos lilla mej sa...

Pardörrar är ju bara så himla vackert .Ha en skön start på nya veckan ! Kram Rita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag älskar pardörrar, men har inga tyvärr! Jag har aldrig hittat såna fina som du visar.
Kramar/AM