onsdag 11 mars 2015

Sommardukning åt TV 4

 För några år sedan fick jag en förfrågan från TV 4 om jag kunde visa och fota en sommardukning som de kunde visa på sin hemsida !! Jisses vad roligt det var att få det uppdraget...


 Jag dukade i ett lummigt hörn i trädgården, ut med stolar, tallrikar och ett vackert gammalt lakan som duk...det blir alltid lite festligare då man dukar med en stor matduk tycker jag


Jag minns att det var många som gillade min dukning, men så var det en som kommenterade att duken var ostruken och skrynklig och att jaa det var alldeles förfärligt...haaa...haaa...nu kan man ju skratta åt det, men till saken hör att jag gillar då det är lite skrynkligt, det ska inte vara för perfekt, inte då man dukar i trädgården i alla fall :)
Tänk snart är vi där, då vi kan duka ute i våra trädgårdar !!
Kraaam Anette

9 kommentarer:

Reserl sa...

Hello Anette,
these are quite make wonderful photos that a lot of joy to spring and even summer , very nice looks of the table in the garden.
Have a nice day wishes you Tatjana

Lenas trädgård sa...

Hej, håller med dej helt om struket eller inte! Visst har man dukar, som är vackert manglade, men det är vackert så här ostruket ibland. Så har jag det faktiskt inne också med endast "dragna" vackra gamla broderade lakan(dukar). Din dukning är så vacker!
Kram! Lena

hemma hos lilla mej sa...

Tycker precis som du att ute får det vara lite skrynkligt .Ha en bra Lill-Lördag .Kram Rita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Mmm, tur att inte din kommentator sett mina dukar...fniss. Och jag gillar också det där lite ostrukna när det inte är så perfekt. Din dukning gillar jag också.
Kramar/AM

Gabriella sa...

Så härligt det ser ut! Ja tänk så mycket vi har att se fram emot:)

Sallys hus sa...

Haha...ja fyyy för skrynklor va!! Det vill vi ju inte se i alla perfekta blogghem...hahahaaa..
Jag döööör....
Jag gillar också det operfekta..;)
Å jag minns din dukning mycket mycket väl.... den startade nog ett romantiskt saftkalas i hela Sverige den sommaren..;)
Kram vännen

Meta sa...

Ja du så var det förr. Nu är inte det så viktigt i naturen och spara på jobb och umgås är viktigare så känner jag. Lakan och handdukar är så fina. Tycker det är svårt att hitta röda monogram nu. speciellt med M på.
Ha en fin och skön torsdag
Kram Meta

G:a Affären sa...

Dukningen kommer jag ihåg och känslan den förmedlar med en avslappnad atmosfär. Och lakanet förstärker den känslan, en spontan dukning i det gröna! Så charmigt!

Kramar /Cia

LOPPISLIV sa...

Kommer ihåg denna dukning, så charmigt!! Gillar också när det inte är så perfekt utan lite bohemiskt och mysigt! Ohhhh vad man längtar efter trädgårdsliv nu!! Kraaam Paula