måndag 13 april 2015

Plantering

 Jag vill ha fler Pioner i mina rabatter, och när det damp ner ett erbjudande om att köpa just den sorten jag vill ha, Sarah Bernhard pioner , rosa..jaa då beställde jag hem några såna och även lite annat smått och gott, bara perenner...men jaa, de kom ju i små jordpåsar...så det var bara till att köpa krukor och jord...


 Sagt och gjort, och det var faktiskt riktigt roligt att plantera och fixa så att de kom i jorden, spännande att se vad det blir av dom, de ska ju trots allt växa till sig i 2 månader innan de kan planteras ut i landen...men såå härligt att vi kan tänka på trädgården nu, vi är liksom snart där !


Och lill Nisse, han följde mig med blicken och tyckte att jag gott kunde vila med honom i soffan istället för att hålla på och plantera...lillen...
Kraaam Anette

5 kommentarer:

Jennys Vita Villervalla sa...

Härligt!
Ska bli spännande och se i din trädgård framöver!
Ha det fint Anette!
Kram
Jenny

Cat sa...

Men vad roligt, pioner är så underbara. Hoppas att du visar resultatet när det blir dags.
Ha de gott. Kram, Catarina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dagliga gose-stunden går inte och missa, Nisse ser ut precis som du skriver. Och så roligt med alla småplantorna, kommer och blomma fint i sommar.
Kramar/A;

Finaste mattan sa...

Blommor, vår, värme - vad man längtar. Pioner är fint!: )

G:a Affären sa...

Där är han, goa lill-Nisse! Kul att han ser så pigg ut!

Jaha, så du är på gång med pioner, flox och annat, mysigt att få spilla och pilla i jord igen. Och pioner kan vi inte få nog av, det är härligt när de avlöser varandra i blomningen också.
Och vad blir det för träd i år? Kul om du visade oss skissen!

Ha det gott och puss på Nisse!
Cia