torsdag 31 maj 2007

Glasburkar

Nu ska jag visa er vad man kan använda gamla glasburkar till..här har jag planterat en miniros i burkarna..blir som ett litet drivhus...

Och sen när rosorna blommat ut då gjorde jag ljuslyktor av dom...hällde grovsalt i botten..det är ett bra tips..speciellt till jul..då ser det ut som snö..

Just nu står dom i matsals fönstren med en liten fusk ros i varje burk...Jaaa där fick ni se vad man kan göra av enkla burkar....ganska piffigt eller hur...
Idag blåser det som tusan här..men solen skiner i alla fall..
Ha en bra dag alla Kramar från mig !!


31 kommentarer:

Älvgården sa...

Vilka fina ideér och är ju nästan gratis:)
Njuter som vanligt av att se ditt vackra hem...
Kram/ Anna

Anonym sa...

Fina burkar! Kul med pyssel tips!

Anonym sa...

vilka fina bulliga burkar! Är de gamla?..blev ju jättefint med de olika arrangemangen! :)

LantlivsAnette sa...

Signe : Burkarna är inte gamla..fick köpa dom billigt från en affär som hade haft värmeljus i dom..

n o r d i n g å r d e n sa...

Så himla snyggt alltså!! Vilken idé, tack för den!! Du gör så vackert och ger oss så mycket inspiration, är den sen gratis är det ännu bättre ; ) Verkligen mysigt, måste genast kolla mitt glasburklager!! ( ville bara säga en sak till dig, det var därför jag skrev som jag gjorde nedan..)
Ha en bra dag, trots regn, för det är det här i af!! Nu ska jag in till stan, och jag lär väl skriva upp "vackra band" på inköpslistan med förstår jag,.. Mari.

Anonym sa...

Vad vackert du har fixat!!! Det där med salt var ju en smart idé....tack för ditt besök inne hos mitt. Jag blir glad när jag får kommentarer på mina bilder. Jag har ju två bloggar...en till mina bilder http://mossygren.blogspot.com och sedan en "skaparblogg" där jag skriver om mitt pyssel....nu har det mest varit trädgårdsbetonat sista tiden men det kommer lite spetsar, pärlor här framöver...det lovar jag! Du är välkommen att titta in....jag länkar till dig nu, hoppas att det är OK! Ha det så bra! Kram

Elzie sa...

Så himla fint!!!
Kram Elzie

♥ Pia... sa...

Hej..där pysselfia...när jag läste vad du skrev till burkarna...kom jag ooosökt att tänka på ..hej med farbror frej...hahah....näää ska inte vara sån nu...de var jättegulliga...saltet var en bra ide...och suppergulligt med rosorna.....farbror frej..hihihi.....

Stina sa...

Precis så där håller jag ockå på, när det gäller burkar. Det är ju så mysigt. Vet inte om det finns nån mer sak som kan ha så många användningsområden. Jättefint!
Puss

Anonym sa...

Jag har oxå två stora glasburkar som ändrat innehåll ett antal gånger. Visar kanske bilder på dem någon gång.

♥ Pia... sa...

Hej...nu har jag varit på långpromenad med den lilla envisa hunden:) ska rlota runt i gömmorna efter glasburkar..tror jag har nån någonstans...äh...läste inlägget en gång till nu var det inte alls så mycket frej....hej..PIA och ha det så bra med jobberiet hoppas ni får många kunder som köper mycket...spara bara lite rostyg (till 2-3 kuddar)till mej:)

Anonym sa...

Det var verkligen fiffigt! Jag har alltid haft snäckor i min gamla stora burk men nu blir detändring på det. Tack för idén + de fina bilderna. Här är det molnigt och väldigt varmt ute. Idag ska vi några mammor åka till Antroposoferna och äta jättegod lunch. Kram från mig!

Skatan sa...

Så påhittig du är. Det enkla blir så vackert med några snabba handgrepp...
Ha en bra dag!

Husbilsresan sa...

Vilken bra idé...tack ska du ha för den =)
Hann inte med på din hall igår...men den är verkligen jättefin...mysigt med farstun, med pärlspont på väggen och så gillar jag hatthyllan.
Ha det!Kram!

Sara sa...

Vilka bra ideer=)jätte fina blev dom ju oxå! önskar jag kunde vara lika påhittig=) ha en bra dag

Anonym sa...

Hej, jättefin sida, och många fina bilder på både ditt hem och söta Nisse.
Catrin och Siri

Interiørhuset sa...

Takk for flotte bilder og ideer=)

K A T A R I N A sa...

Hej Anette!
Här i Luleå blåser det också (som vanligt) men vädret är toppen, har precis fotat en kompis dotter här ute . Visst hade du antikförsäljning hemma ett tag (på gården) fick för mig det eller är jag helt ute och cyklar. Jag och min kompis Hedda har varit på väg till dig 1000 gggr men men... :-)

Jag packar grejjer från mitt rum här på skolan och det fyller nog en hel bil i morrn :-)

Ha det bra
Kram
Katarina

Färjtorp sa...

Ja det blir jättefint att dekorera i glasburkar. Jag har också planterat i en sån glasburk, med lecakulor och succulenter. Behövs ej så mycket vatten till dem så den står sig länge. Har visat på min blogg tidigare..
Tack för tipset med grovsaltet bla.

Kram Johanna

Marie sa...

Vad fint det blev. Tack för tipset.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Marie

♥ Pia... sa...

Hej hoppas du haft det bra idag.....solen har förstås strålat däruppe i KALIX ..men här har de lyst med sin frånvaro...grått som ......PIA

Eva Agnes sa...

Hur mycket inredningstidningar som helst kunde man faktsikt ha.
Trots det har jag äntligen återgått till att sticka in en och annan bok bland tidiningarna....:-)
Väldigt smart idé med glasburkarna. Måste leta fram om jag har några gamla stående.
Kram Eva Agnes

LustochLängtan sa...

Du har alltid så roliga ideer, man blir så peppad att göra en massa, har precis fått ordning (lite grann) på min blogg, så jag länkade till dig om det var okej.

Stina sa...

Det har du med...Fantasi, alltså! Puss:-)

Angelika sa...

ååå så kul.. har faktiskt länge haft i tankarna att när jag får mina himla fönsterbrädor så ska jag ha glasburkar i fönstrena, de e så himla vackert..

Signes Vind sa...

Vilken himla smart idé.
Ang texten på min blogg så har jag inte textat - gillar visserligen det men teckensnittet är Scriptina som jag verkligen gillar!

♥ Pia... sa...

hej...haha....ja hon fick nog panik...jag lade ut en bild på mej och tre hundar på promenad, en dag och fick oxå lite panik...såg så gräsligt ut så bort bed kortet...:) idag har jag varit ledig och fixat till en liten hylla i köket...men sen när jag ska fota ocjh styla till det så blir det så konstigt..så jag fick sätta in bilder på keramiken istället:) så knäppt...får sova på saken ...med lantliv och allt i hemmet sov jag lusläst nu i några dagar..gnatt...PIA

Lime sa...

Jämrans fiffigt och jättefint!

Hoppas du får en riktigt skön helg med mycket sol!

Anonym sa...

Jättefint! tror jag nappar på idén om grovsaltet inför kommande jul *börjar längta efter julen*
Mina glasburkar har jag som förvaringsburkar av mormorskarameller och sånt :-)

~mormor Eva~

MODERN COUNTRY sa...

For en flott ide!! Burkarna er kjempeflotte, likte godt de gode rundingene :)

Ida sa...

Superfina idéer! Såg din bok i biblioteket, får ta och kika i den nästa gång :)