fredag 15 maj 2015

Det kom ett paket !!

 Kolla, jag har fått ett paket !! Och det är från självaste Jeanne dArc Living !! Ni vet dom som har den fina Vintage paint färgen och mycket annat fint också..men nu hade dom valt att skicka ett paket till mig, lite stolt blir man ju allt ändå ! Vad kan det vara....


 Kolla !! Vintage paint och vax, pensel, svamp, färgkarta och den fina stora boken om hur man målar med deras färg för att få en antik look...wow...!!!


 Nu ska här målas och testas och lusläsa boken !! Ni kan ju tro att jag blev glad över detta, jag som just har upptäckt färgen...och jag älskar att måla och pyssla !!



 Vilka fina kulörer...mmmm...mums...


Och den vackra boken !! Tusen tack Jeanne d Arc Living...fortsättning följer det lovar jag, ni måste ju få se lite målningstips sen...
Mer färg åt folket !! Pyssla och gör om hemma, det är ju såå roligt !!
Kraaam Anette

7 kommentarer:

Hanna sa...

spännande med paket

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj med paket ! Undra vad för fint du kommer hitta på??? Ha en mysig fredag och helg .Kramar Rita

Annas skattkammare sa...

ÅH lycka! Jag köpte min första burk förra veckan och har målat tyget på en karmstol. Färgen är ju helt ljuvlig och lättarbetad!
Önskar en fin helg i målarburken! :)

Kram Anna

lebanezzas sa...

Har en veckans blogg tävling på bloggen där du har chansen att synas bland ca 45 000 unika besökare om dagen http://lebanezzas.se/2015/05/veckans-blogg-tavling/

Meta sa...

Visst är det kul med paket och speciellt nåt man önskar och gillar Lycka till i målarlandet. Jag är där jag med fast på väggar då.
Ha det gott
Meta

Mys och hemtrevnad sa...

härligt med paket...ler...kramis semlan

Therese sa...

Vad spännande den färgen ser ut! HAr du testa ASCP? JAg har bara målat med den innan och undrar om dessa två är lika varandra?