fredag 10 juli 2015

Köksskåpen

 Ni vet ju att jag tänker på detaljer överallt...och här får ni se hur vi gjorde detaljerna inuti köksskåpen, ujjj...det är inte många som tänker på hur det ska se ut inne i skåpen, nix, jag veeet, men jag gör det :) ( observera gångjärnen...haaa...haaa de var en mycket viktig detalj för mig, inga stora klumpiga, nix, gammeldags som jag köpte hos Gysinge...)


 Skåpen går ända upp i taket, platsbyggt och handmålat, jag har målat men inte byggt, men jag har ritat och tänkt ut alla detaljerna...som pärlsponten i bakstyckena på skåpen...


Och hyllplanen i riktigt trä som regleras i små hack som ni ser, som det var förr i gamla skåp...
Ni kan ju tro att snickaren som byggde skakade på huvudet mer än en gång...men jag ger mig inte, Its all in the details !! Är det någon som håller med mig ?
Kraaam Anette

4 kommentarer:

kustnära sa...

Så fina detaljer och klart man ska stå på sig när man vet vad man vill och själv ska bo och leva med det. Såg Ernst igår och blev så sugen på träpanel i köket... Han kan verkligen leverera. Nu håller vi tummarna att det blir uppehåll i Umeå ikväll för vi ska packa picknick korgen och dra några mil norrut och se Diggiloo. Trevlig helg!

Annas skattkammare sa...

Så fint! Detaljerna gör verkligen mycket för känslan.
Önskar en fin helg!
Kram Anna

ellis9 sa...

Viket underbart kök. Vi är i startgroparna för renovering av vårat kök,o jag funderade på fall ni även gjort luckorna själva? Jag visade min sambo de fina bilderna på erat kök o han har talat på att platsbygga köket, men funderade på de fina luckorna ni har. mvh ellis9

Anonym sa...

Var det inte Povel som sjöng "-det är de små små detaljerna som görét":)
Ursnyggt!
Skorpan