fredag 8 maj 2009

Rensa i röran !

Jaa, ni...rensa i röran...det har jag gjort ! Så nu ligger det några saker ute på Tradera.
Klicka Här så kommer du till mina auktioner. Det är korta auktioner, alltså bara några dagar, och riktigt fina saker...


Här i gästrummet har jag ändrat lite, tallrikshyllan ovanför det vita bordet är borta, den har jag sålt på Blocket !


Nu ser det ut så här...lite luftigare. Jag gillar att ändra och dona...



Jaha, vad eller hur är då en sjua ?..minns ni Tarot korten ! Jag har fått svar av många av er, tack snälla ni ! Så här beskriver Karin en sjua, Karin är medium och har kontakt med våra änglar.
Så här skrev hon till mig:
Jag är också det, född -67 och det hon gick på var numerologi där man tittat på vilka siffror som finns med i ens födelsenummer. Har man sjua i sitt födelsenummer så behöver man bla få utlopp för sin energi annars mår man inte bra. Man omges av en odiskutabel andlig energi, någon andlig gåva finns alltid med. De tycker om att förvandla livet till konst. Sjuor älskar naturens skönhet, allt som har med vatten att göra hjälper dem att komma från grubblerier. Sjuor behöver arbeta mycket. arbetet är en passion och de hänger sig alltid åt det. De har väldigt god initution och det är jag väldigt säker på att du har, att du följer magkänslan annars skulle du inte bli så framgångsrik som du är och kommer att bli!!
Wow !! Jisses va..det var inte illa...det stämmer så bra, jag älskar att jobba, mycket, men jag kan vila och slappna av också, det är viktigt, att hämta krafter, och det gör jag bl.a på min spikmatta..himmel vad bra den är !
Näpp, nu är det Fredag...kaffekoppen väntar och fikat !
Ha det så bra alla
Kraam

56 kommentarer:

livet på utanäs sa...

Hallå i Kalix !

Det låter underbart att ha kontakt med änglarna , hur bär hon sig åt ... kan säga att det finns inte en sjua i mitt personnummer så långt ögat kan nå , men jag kanske är en annan farkost , en tippel 8 faktiskt , thi hi , ja,ja jag är en dubbelnolla också , vill inte veta vad det kan betyda =D

Kul i alla fall ...

Ha nu en toppen helg !
Kram / Sussi O

Inspiration i vitt sa...

Hej Anette, jag tror vi gjort inlägget precis samtidigt hihi. Du har det så fint i gästrummet och bordet du har där är så snyggt, letar efter ett liknande och till sist så hittar man alltid det man letar efter.
Vad du är duktig på att rensa och göra dig av med en del saker. bara fina saker är det oxå. vad intressant det var att läsa om dig som sjua, det stämmer precis in på dig.
Kram och ha en härlig helg/Ingela.

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj, här rensas det ser jag, rotation på grejerna är kul, kan du fatta de som bor med samma möbler, och har dem på exat samma ställe 30 år el likn! Jag skulle falla i djup depp! Såg dina grejer på tradera, mycket fina saker och hörnan med bordet är vacker, den där burken var verkligen fin! Jaha, dubbel sjua, undrar om jag inte är det med i sf: )

Ha en bra och solig helg hälsar jag fr Dalom!

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj, här rensas det ser jag, rotation på grejerna är kul, kan du fatta de som bor med samma möbler, och har dem på exat samma ställe 30 år el likn! Jag skulle falla i djup depp! Såg dina grejer på tradera, mycket fina saker och hörnan med bordet är vacker, den där burken var verkligen fin! Jaha, dubbel sjua, undrar om jag inte är det med i sf: )

Ha en bra och solig helg hälsar jag fr Dalom!

Vit Spets sa...

Godmorgon Anette...
Tänk jag är oxå en sjua, född 72!

Luftigt & fräscht blev det i gästrummet - även jag har plockat bort en tallriks hylla, vad jag gör med den vet jag inte riktigt... men som Du säger det blev jätteluftigt!

I veckan har vi planterat två blodhägg oxå under helgen tänkte vi fixa till vid postlådan - vill ju att det skall se trevligt ut!

Kramis från mig, sköt om dig
//Siv

♥ Pia... sa...

Ja men Anette...JAG är ju oxå en sjua..!! kom jag poå NU först...hehe..född -57 då kan jag kanske snooo lite av det som är skrivet till dej..vatten..njaa tack...initution..(stavade jag rätt nu tro??:)..den vill jag med ha...förresten så kom jag in på kommentaren idag..blev lite snopen..som jag har försökt med det!!...Fina saker du bjuder ut...men tallrikshyllan som var sååå fin där...fast den du hängt där nu var inte så pjåkig den heller...önskar dej en fiiiin och go dag...kram..från en numera utochmotionerande matte:)..PIA ....inge ont som inte har nåt gott med sej ..eller hur...

tinemor sa...

Så underbart det erhemma hos deg!
Jeg ville inn å buda på Krøn, men
det var kun for svensker...
Så synd!
Nyt dagen
Kram

Sunells sa...

Här rensas det också men mest i barnens klädgarderober.

Har också en sjua i mitt personnummer(-75)och det stämmer ju bra det där, har dock ingen vidare koll på tarotkort...

Ha en trevlig helg:)

Kram Katariina

Unknown sa...

Hej

Ja här har vi också utrensning.
Sambon håller på att bli galen på mig.
Av allt donande.
Barnen undrar om jag inte kan sitta still någon gång.
Ha en underbar helg.
Kram

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vad fint du gjort i gästrummet. Tarotkort är spännande. Har själv bara blivit spådd med vanliga kort och nästan allt hon kom fram till stämde. Ha en riktigt bra helg. hälsningar Aydan

Vita små hjärtan sa...

Å så jättefint du har det i gästrummet! Ha en bra dag!

Vardagslycka sa...

Hallå vännen! Spännande att läsa om sjuan, jag har hört delar av det för längesen, jag har också en sjua i personnumret, är född den 27:e. För en väldans massa år sen, måste vara över 25 år sen för det var innan jag fick barn var jag hos en spåtant i Örebro och jag tyckte det var läskigt spännande!
Vad mycket fint du har lagt ut på Tradera. Jag har aldrig lagt ut nåt där, men dottern brukar sälja kläder hon tröttnar på. Här rensas det också för fullt, jag har kört iväg kartongvis med grejer till ett loppis i närheten, det är inte klokt vad man samlar på sig... jag har haft mycket på vinden och i bodar, men nu åker det!
Ha en bra fredag och en skön helg! Jag ska städa på förmiddagen, sen blir det fika i solen!
Kram, Carina

Sallys hus sa...

hallå där!

Jag tänkte väl att det var dags för ett nytt inlägg idag!
hihi....så nu blir det andra gången jag skickar en kram till dig idag...

Vilken beskrivning av dig....det stämmer ju på pricken...;)
....hu...kusligt!

Så fint det blev i gästrummet nu då...det var det förstås förut med men jag håller med...det är alltid kula tt ändra om.
Ha en mysig helg nu...det tänker jag ha....;)
Kraam Katarina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det stämde bra, precis du. Nu blir det Anette 7:an Hjerpe hihi..
Tänk att du sålde tallrikshyllan, den har jag gillat. Men såg något där som du hade på Tradera...
Ha en skön helg
Kram till dig
AnnaMaria

me and alice sa...

Hej Sjuan! *fniss*
Det var intressant. Att du gillar att arbeta ja det har vi ju förstått...hi,hi...
Undrar vad det betyder att man är en sexa då? *fniss*
Vad fint det blev i gästrummet!
Ha en bra dag. Nu sätter jag också på kaffet!
Kram Susanne

Sallys hus sa...

Hallå där!

Jo då det knorras allt en del hemma hos oss också....det brukar bli som jag vill...
I det här fallet vara han överlycklig över att det inte blev vitt...fniss...lite färg i alla fall. När det sedan var helt färdigt tyckte han det blev jätte bra.
Himmel säger jag....vi har ju massor av färg...begie på väggarna o nu ett grönt skåp....fniss....

I det fallet med era dörrar tror jag inte Mattias heller skulle gå med på att ha dem skavda o nötta...det är nog typiskt manligt...de vill ha det nytt, slätt o blankt...;)
Hihi....
Ha en härlig fredag får jag väl säga nu då...;)
Kram Katarina

Cecilie sa...

Så bra at du fikk svar angående tarotkortene :). Jeg har bare èn 7-er i fødselsnummeret mitt, men kjenner meg litt igjen likevel. Du som er dobbel 7-er er jo en mester i å trylle frem de vakreste ting :)

Jeg skulle virkelig ønske jeg bodde i Sverige nå, for det er flotte ting du har lagt ut på tradera!!

Ha en flott fredag og en deilig helg!

Klem

Balke gård sa...

Du har det SÅ fint, Anette!!! Jege r ofte innom og ser på det du lager, selger og pusser opp! Veldig inspirasjon for meg! Klem fra Norge:-)

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja jag har också en sjua i mitt födelsenummer... och jäklar vad mycket stämmer in! Ex livet till konst, naturens skönhet och oj vad mysigt det är att gå ned till vattnet för att grubbla =)mm

Ja men jäklar vilken islossning!!! Ja jag tror vi såg säkert 4-5 bryggor flyta förbi! Ja och vår eget soldäck höll då på att fara! Men vi hann binda fast den. Men det är ju nu så skev så få se om vi kan stabilisera upp den då vattnet sänkts.

Ja så härligt med fredag! Få se vad man ska hitta på för gott =)

KRAM på dig älvgrannen!
/Anita

Hemmalycka sa...

Hej
Du som har koll på det här med inredning, vet du möjligen var man kan få tag i runda ornament?
Det är som en trätavla som hänger på väggen ofta i mörkt trä ganska stora i omfång med utsnidat mönster om du förstår vad jag menar

Tulipa sa...

Hej!
Det där lät väl inte dumt!!!

Vilka fina auktioner...

Tallrikshyllan puts väck! Har du ingen nu eller du kanske har i något annat rum...minns inte riktigt.

Nåväl!
Njut av kaffe och kanske liten kaka***Trevlig fredag!

Kram Mariette

Roses & Angels sa...

Hej! MEN wow så underbara krön, helt sagolika. Vart hittar man sånt! Hmm har aldrig stött på nåt så fint. Ska kika in på tradera och kolla in dina auktioner. Ha en trevlig helg Kram Christa

LenaS sa...

Vad kul att du fick svar om vad en dubbelsjua innebär och underbara saker som ligger på tradden....
Kramis/LenaS

Vitt o Vältummat sa...

Jag har ingen sjua bland mina födelsesiffror. Kul att läsa och skulle vara kul att läsa om andra siffror också. Nu ska jag gå in på dina auktioner innan gubben kommer på mig;-)
Kram/Åsa

Titti sa...

Hej
Jag har din blogg som favorit & tittar in här ofta. Underbar blogg du har. Ska genast kolla in dina saker på tradera.Mvh & Trevlig helg //Titti

hemtrevnad marie sa...

Spännande!!
Själv är jag född 69, och har ingen sjua i födelsenumret...
Gillar verkligen din luftiga stil i gästrummet!!
Får kika på dina auktioner senare...lilleman skriker att han är hungrig..igen, hihi!
ha en fin helg!
kraam

Marits vita skrin sa...

Hej på dig Anette.

Jag håller oxå på att rensa ur och plocka bort.
Det är så befriande och skönt.

Vad kul det var att se ditt första inlägg.
Visst har man lärt sig att plocka bort och styla till.
En del verkar tycka att det är fel, men jag skäms inte ett dugg över att jag gör det.
Jag vill ju ha "rena" och vackra bilder på min egen blogg, eller hur?

Hoppas du får en skön och härlig Fredag, Sjuan, hihi.

Kram kram

Gårdsromantik sa...

Men så vackra ting!

De där överstyckena var ju fenomenala!

Jag mailar dig!

Kram Maud

Kallholmen sa...

Vad duktig du är på att rensa i röran...ibland kan det ju vara svårt att skiljas från vissa saker men du verkar vara bra på det.
Ska kolla in på Tradera.
Ha en mysig helg.
Kram Carolina

Anonym sa...

SISTA CHANSEN NU!

Hej alla Snyggingar!

Just nu har jag en fantastisk tävling i min blogg!

Var med och TÄVLA..

..om en plattång täckt med swarovski kristaller..

..till ett värde av 1995 kr.

SISTA CHANSEN NU!

Det är bara några timmar kvar tills en vinnare dras så passa på.

Idag klockan 18.00 dras den lyckliga vinnaren.

För att komma till tävlingen klickar du bara på länken nedan!

SISTA CHANSEN NU! Lycka till!

--> http://www.sandracarlsson.blogspot.com/

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Tjenixen på dig!
Åhhh det lät ju bra det där! Eftersom jag är född 77 & lite spooky kanske jag också räknas dit...?
Så duktig du är som rensar...jag drar bara hem mer & mer, hoppas att maken inte öppnar garderobsdörrarna förrän jag fått undan en del!
Ha en trevlig helg!
Kramar Camilla

Bygatan sa...

Hej Anette!

Jag har också en sjua i mitt personnummer, så liite stämmer på mig oxå;-)

Energi stämmer på dig i alla fall, som grejar och donar överallt. Blev jättefint i gästrummet, som var fint även innan också.

Ta en kaka till, till fredagsfikat & trevlig helg!

Kram Lena

Galleri Hönshuset sa...

Hej.
jag har också en sjua =) Det förklarar nu en hel del =))))

ha en underbar helg. Kram Pirre

Kristall & Pynt sa...

Ditt gästrum ser jättefint ut, gillar din järnsäng, en sån vill jag oxå ha. Ha det gott

K A T A R I N A sa...

Halloj, jag är ju en dubbel sjua jag med, fast bara i dag och månad men det kanske räknas :-)

Jag har köpt en grejj til min kamera, nu ska vi ut på reportage snart och då behövs den :-D

Vi höres snart

Kramar
Katarina

Anonym sa...

Hej!!

Tänkte höra med dig vad du använde för färg på väggarna i matsalen? Matt? Blank? Färg nr? :)

Mvh Maria

Lauras gård sa...

Tallrikshylla, den hade jag velat köpt... Kontakt med änglar, vad härligt det låter. Jag vill gärna tro att man är omgärdad av en massa skyddsänglar, mormor och pappa kanske... Kram Stina

Anci sa...

Ha en skön helg !

Kram

Rummet för välbefinnande sa...

Ja du, nu har jag missat en del förstår jag när jag läser så jag får ta och kika tillbaka lite sen.
En sjua - ja, det kan väl inte vara någon annan än du det????
Känner igen mig själv väldigt mycket där kan jag lova, men jag är nog inte någon sjua. Skulle snarare tro på 4 vad nu det kan vara....
Ja, jag är på sjukhuset men hoppas jag får komma hem snart.
Har inte riktigt lyssnat som jag borde.....
Hoppas allt är bra med dig i alla fall och jag önskar dig en toppenfin helg!
Stora kramen från Mia

Min Skattkammare sa...

Hallå Anette!
Här kommer en sen fredags hälsning.
Vad fint gästrummet är, som hämtat ur en gammaldags romantisk film!
Jag har flera Jane Austen filmer som jag har tittat på mååånga gånger bara för att beundra det estetiska i dem.
Idag har det regnat hela dagen och jag har slappat. Jag sa till Lasse när han kom på mig att jag inte gjort ett dugg: - Jag har kompledigt idag.......du vet, inarbetad tid. Fniss.....
Konstigt att man får dåligt samvete för allt.....suck!
Hoppas att ni har det bra däruppe!
Ja, förresten.......de visade från Kalix i Mitt i naturen igår. Erat landskapsdjur......Lavskrikan. Visste du det? Då tänkte jag på dig, förståss! ;o)
Må så gott, vännen!
Kramar Kicki

Floralis sa...

Har du också blitt med spikmatta...? : )) Visst är den toppen? Skön. Jag brukar använda den som kudde också. Man får rosiga kinder men nackdelen är att märkena består ett bra tag så det är ingen hit att springa iväg till jobbet direkt man vaknat... Tihii!
"Sjuan" verkar stämma med dig på pricken. : )

När det gäller badrum på övervåningen så har jag verkligen varit orolig just för det där med vatten men Jonny verkar ha full koll. Han har dragit ledningar och avlopp och menar på att det kommer vara tätat så pass mycket så läckage ska inte göra någon skada. Hmmm... låter som att han har tänkt impregnera in hela stället...?
Däremot blir det inga tunga hörnbadkar. Dom väger så pass mycket med allt vatten så för att kunna installera en sådan så måste man nog stärka golvet ytterligare.
Hur går det med köksrenoveringen...? Nu börjar man vara lite nyfiken... : ))
Ha det gott och trevlig helg!
/Anneli

Vitt och nött sa...

va fint det blev, kul å förändra!

vilka fina saker du hade ute på tradera, får nog ta å lägga ett bud :)

va kul å få se ditt första inlägg!

ha nu en skön helg!
kram ellen

Lisa Marklund sa...

Hmm intressant det där...7a..född 67 fin årgång *fniss*
Blev vackert i gästrummet
Kramar Lisa

bröllopsbloggen sa...

Jag vill göra dej uppmärksam på min bröllopsblogg ifall du missat den,
startades för 5 dagars sen och har redan haft flera tusen besökare.
Min sambo och jag har inte råd med vårat drömbröllop hur vi än vänder och vrider på ekonomin så finns det inga pengar övers att lyckas med bröllop så vi startade ett socialt experiment och hoppas på svenska folkets stöd att få våran dröm att gå i uppfyllelse. redan nu har företag och privatpersoner från hela sverige hört av sej och vill göra sitt.

nu hoppas jag på din hjälp.
kanske en länkning eller lägga till mej via bloglovin?
om du inte har möjlighet med mer?
många bäckar små som man säger ju mera man syns desto mera uppmärksammas man..

ha en underbar helg och hoppas på ditt stöd

kram

Kamomilla sa...

Tjena sjuan! Intressant läsning! Det var inga dåliga grejer du säljer bort på tradera. De hittar säkert ett bra hem ganska hastigt!

ha en skön helg!
Här ösregnar det...

kamomilla

Olivia sa...

Fina bilder! Jag hade svårt att slita blicken från dom..
Kraaaam // O L I V I A

Liten Bod sa...

Så fint det blev i gästrummet... igen! Att du kan med att rensa ut så fina saker, här är det hemska plastprylar och oönskade presenter som packas ner :) Snart ska jag åka och ställa mig på loppis, när jag hunnit igenom huset! Nog gillar du att jobba allt! Kram, Tina

Millygarden sa...

Wow så spännande! Det gäller mig med för jag har också en sjua i mitt personnummer! Känner igen mycket av det som beskrivs om dig i mig! Vi är nog rätt lika du och jag.

Men så fin korttavla du hängt upp..kan va nått för mitt gästrum!

Kram Marina

Vit som snö sa...

Vilka vackra saker du lagt ut på Tradera! Det är ju viktigt att våga skiljas från saker också så man kan ta in nytt och ljuvligt i hemmet! Ditt gästrum är underbart, lycliga de som gästar där!
Ha en skön söndag!
Kram Cilla

In my house sa...

Tack snälla Anette.... Vi mår som bäst nu,,, och jag planerar så att det knakar och ryker =) =) sååå kul att få iordning i trappen äntligen =) =)

Ha en bra söndag hjärtat kraaaam j

Hanna sa...

Vackra bilder!
Hanna

Corine(THUIS) sa...

You did it again.. nice pictures of your restyled room! I like it!! And about the 7... I understand you do agre ith the explanation.. You're a lucky girl! Greetings from Holland, Corine(THUIS)

Malin sa...

Du har en blogg som virkelig inspirerer!

heeerlig!

Klemmer Malin

Frau Norr sa...

kurz - knapp - deutsch: zuckersüße und allerliebste bilder!
viele grüße aus dem ruhrgebiet, jasmin

Moa sa...

Åh vad vackert det blir med en fågelbur! Vill ha en sån.
trevlig blogg.
/design:moa

Anonym sa...

Aj, du! Akta dig för såna där konstiga andliga grejer. Jag höll på med sånt, och det förstörde nästan mitt liv! Du vet själv vem du är, och behöver inte såna dumheter! Det enda man verkligen kan lita på är vår kristna tro!