onsdag 13 maj 2009

My Home finns inte längre !!!

Jaa hörni, Måndag den 11 Maj var vi tvungna att ansöka vår butik My Home i konkurs !!
Vi tog det beslutet efter många möten, samtal och funderinger, men det var bara att inse att det gick inte längre...Företaget har funnits i över 30 år, aldrig trodde väl vi att den här finans krisen skulle ta oss..men det gjorde den, och fort gick det, bara på några månader så var det ett faktum ! När inte kunderna handlar, jaa då är det illa...att även ha en webbutik tror många är en räddning, men jaa, det finns många på marknaden nu, det är inte lätt kan jag säga. Webbutiken är inbakad i My Home AB, så den försvinner nog också. Om ingen kommer och köper hela rasket förstås, det vore ju toppen...vi får se...
Jag har inte sovit, haft hjärtklappning, yrsel, jaa ni kan nog förstå...aldrig har jag väl gråtit så mycket heller...mitt allt..vår butik går i graven, jag har jobbat i den i över 20 år...och jobba det kan jag lova att man får göra då man har eget, här finns det inte något givet såsom semester eller lön..det var bara att kämpa på.
De närmaste dagarna kommer vi att jobba i en stängd butik, det är inventering och bokföring som ska färdigställas.


Jag har lärt mig otroligt mycket på den här resan som egenföretagare, och aldrig kunde jag väl tro att den resan skulle sluta nu..och så här ! Allt har varit så upprivande de här dagarna...man funderar på `Vad händer nu med mig ? ´....
Men jag tror och hoppas att vi syns i andra sammanhang i framtiden...och nu vill jag passa på att tacka alla härliga, snälla kunder som vi har haft genom åren, för trots allt detta elände så har vi ju haft så roligt på denna resa, det får man inte glömma !! TACK !!
Kraam Anette
P.s Bloggen lägger jag inte ner, om ni undrar...den kommer att finnas, för jag finns ju...eller hur ?
Också vill jag tacka för alla fina, stöttande mail och samtal jag har fått..det värmer, jag ska svara så fort jag hinner till alla....

203 kommentarer:

1 – 200 av 203   Nyare›   Senaste»
Therese sa...

Nämen?! :/

Kanske är K för litet för inredningsbutiker i det slaget? Trord u Luleå hade varit något? Fast då hade det väl varit riktiga ockerhyror iofs.

Nä, vad tråkigt! Ska tänka på er :(

Anonym sa...

Vad tråkigt, jag bli verkligen ledsen när jag läser ditt inlägg idag. Tur att du behåller bloggen i alla fall så att jag kan inspireras. Du får försöka se det positivt och hoppas att livet ger dig nya möjligheter. Men jag förstår om det känns tungt.
Många kramar, Susanne

My White Cottage sa...

Jag lider verkligen med er!!! Förstår att det måste vara urtufft! Men du är en otroligt kreativ och duktig kvinna så jag är övertygad om att allt kommer att lösa sig på bästa sätt!

Stor, varm kram från Jenny

Pia..... sa...

Hej vännen..fast jag redan vet allt detta ..så får jag tårar i ögonen när du nu skriver och berättar......ja vem vet vad framtiden för med sej..ingen som vet..men det är väl tur egentligen...som jag skrivit till dej så kommer du att inom en snar framtid göra något som du kommer att få utlopp för med din stora kreativitet och förmåga/kunskap...det vet jag ..det är bara frågan VAD...skriver ett mail till dej ikväll igen...storkramen ...PIA.

Pia..... sa...

...och du...det är sååån tur att vi har dej här på bloggen:)...

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men Anette, så himla lessamt, som om du inte hade nog ändå. Det var helt oväntat, men webb-butikerna är måånga nu.. förstår att konkurensen är stenhård. Och du får inte försvinna från Bloggen, är en glädje och titta in hos dig.
Tänker på dig
Bamsekram AnnaMaria

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Vad tråkigt - det är nog hårda tider för oss alla... Man måste bara kämpa på hela tiden.. Jättekul att du skall ha bloggen kvar - för mig Lantlif var den första som jag började läsa för två år sedan och som inspirerade mig mest! Och det gör du fortfarande varje dag!! Ha det bra!

Kram Fru Skrot/Finland

LenaS sa...

Åh så trist, sänder er en massa tankar och hoppas att detta får en bra lösning i slutänden....
Kramis/LenaS

BLOMGÅRDEN SVARTLÅ sa...

Så ledsamt att höra, jag vet hur man lägger ner sin själ i företagandet det är som om man blir ett med företaget, det är ett barn till, har ochså företag sedan 10 år tillbaka funderar mycket hur jag ska göra för så klart märker jag ochså av "krisen"
Men du ska se inom ett år så har du nya planer, så är det bara med oss som har sjuor i födelse numret.
kram

Lilla Ugglebo sa...

Hej gumman!

Vad modigt av dig att skriva om det här!
Som du redan vet är jag fullt övertygad om att det ordnar sig...
Det kommer något nytt till dig.
Du är en kämpe vännen!
Jag lider o gråter med er.

Vi hörs...
Försök o samla så mycket kraft du bara kan nu.
Tänker på er.
Kraaaaaaaam Katarina

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!!
Jag känner så för er..Förstår att det är tungt när en livsverk slits upp..

Men du är så kreativ och härlig så det här kommer att gå bra..

Allt kommer att lösa sig även om det blir en jobbig tid nu..

Ni finns i mina tankar..
Kram Anna

Romantiska Hem sa...

Hejsan Vännen!
Fy, vad ledsen jag blir för eran skull!!!! Jag hoppas verkligen på ett litet mirakel åt er! Stora och varma kramar från Petra

Gammelbålsta sa...

Å.. vad tråkigt för er. Det är inte lätt att vara egen företagare. Hoppas verkligen att det kommer att se ljusare ut för dig och din familj snart, allt elände brukar komma på en gång men sedan kommer glädjen tillbaks... Ha det nu så jättebra hälsningar Aydan

Pumlans flitiga fingrar sa...

Det var riktigt ledsamt att höra! Jag har besökt er butik när jag studerade i Kalix, och det fanns så mycket att inspireras av. Sedan hittade jag din blogg, och nu är den en källa till glädje.
Som en tidigare skrev, kanske Kalix är för litet för en affär av ert slag?!
Hur konstigt det än kan låta, så brukar saker och ting reda ut sig till slut. Nya möjligheter öppnar sig. Du är så kreativ, så jag tror att det kommer att lösa sig för dig.
Vänlig hälsning Anna-G

Krydda Livet sa...

Vad tråkigt Anette. Jag lider med dig. När du jobbat så länge inom företaget måste det kännas tomt och sorgligt. En vacker dag kanske du kan återuppta företaget igen.. tiden får utvisa vad som händer med dig men jag är övertygad om att det blir nåt :)

Var rädd om dig! Och du får vara ledsen. Det är en del i bearbetningsprocessen.

Kram Josefin

Lilla huset på prärien sa...

Usch Anette - så tråkigt!! Åh vad ledsamt och vad ledsen jag känner mig för din skull! Det är alltid tråkigt när det man har arbetat hårt för inte bär sig och du o din butik som är kända i hela Sverige, att det inte håller för er känns ju ganska tungt för alla skulle jag tro. Hade jag varit där nära hade jag gett dig en stor, varm kram och sagt att allt ordnar sig. För det gör det - du har så många strängar på din lyra! Men jag förstår också att det är en klen tröst just nu när du är så ledsen. Jag tror det är bra att gråta ut ordentligt innan man tar nya tag. Själv håller jag också på att avveckla min Gräddhyllan, även om det inte är ett AB så det blir ingen konkurs. Jag stöttar dig verkligen och hoppas att du ska gå starkare ur det hela!

Varm och go styrkekram från Jenny

vitating sa...

Hej Anette!
Fyyy så tråkigt! Både för kunderna och främst för er!!! Som ni har kämpat med den butiken och den verkade ju verkligen ljuvlig!!! Hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa för er! Finanskrisen har satt sin spår för de flesta, hua!
Tänker på dig!
Kram Maria

Randi sa...

Anette - ja förstår precis hur du känner dig just nu. Jag har själv varit egen företagare i över 20 år. Jag har tvingats att sälja eller stänga företag flera gånger under min resa. Men inte pga konkurs utan för att jag flyttat från det ena landet till det andra flera gånger. Var gång har det varit lika uppslitande. Men jag har alltid börjat om igen med nya utmaningar och det är jag oerhört tacksam över idag. Det är spännande att erövra nya "marker". Du är så kreativ och full av energi, så jag är övertygad om att du kommer att skapa något nytt och spännande, när du tagit dig igenom det här - det är ju en bearbetning, som måste få ta sin tid.
Tänker på dig!
Kram Randi

Anonym sa...

Åhh så tråkigt att höra Anette,hoppas att det löser till det bästa för dig och Eva i slutändan.

Jag tänker på er
kram Pernilla

Jeanette sa...

Hei!
Forstår at det er fryktelig trist og spesielt med tanke på at det har vært deres mammas butikk, Toras tyger...var det ikke så? Jeg er sikker på at du med din enorme kreativitet og pågangsmot finner noe nytt å jobbe med som du brenner for. Gå lange turer med Nisse og få energi, det er den beste terapi tror jeg....
Klem Jeanette

rosenskära sa...

Ja Anette, det är ju just det, när jobbet försvinner, p g a arbetslöshet, pensionering elller som i ditt fall en konkurs, blir det väldigt tomt och där står man.

Men som du själv säger, vi ÄR ju fortfarande samma människor, vår identitet sitter ju inte i vad vi arbetar med, fast vi ofta tror det. Du ÄR ju så himla mycket annat än butiksägare och fast det är sorgligt så kanske det öppnar anadra möjligheter som du inte hade sett annars, vad vet man?

Hur som helst lär det inte ligga dig i fatet att du har haft det drivet som krävs för att driva eget företag och utveckla det till att omfatta även näthandel!

Jag håller alla tummar för dig men jag tror inte att du behöver dem - du är en sådan person som alltid landar på fötterna!

Största kramen/Lena

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh Vännen jag blir lessen i ögat, men trots allt är det ju bättre att avsluta i tid och komma till insikt.Det är verligen hård konkurans ute i webb världen. Det senaste året från jag började har det startat jag vet inte hur många. Och trots allt ska man lyckats överleva.
Kram Tess

Lilla Huset sa...

Hej Anette!
Känner med dig! Jag har själv butik och kan ana hur det känns just nu för dig. Man lägger ner hela sin själ och hjärta och för att inte tala om den arbetstid som går åt. Fritiden är sällsynt. Jag brukar alltid tänka så här i svåra tider - att jag kanske just nu inte ser någon mening med händelsen men den kommer och då kommer jag att förstå att det var meningen. Men i din tid just nu så är det nog svårt. Jag är dock helt övertygad om att du på ett eller annat sätt kommer att ha din framtid inom inredning. Din inspirerande blogg kommer jag att följa!/Kram Merja

Anci sa...

Nej, vad tråkigt ! Eller ännu mer än så. Jag blir ledsen för din skull att ni har varit tvugna att sluta. Det måste vara så jobbigt för er. Hoppas, hoppas att det kommer att ordna sig för dig på allra bästa sätt. Jag är glad att du är kvar med din blogg i alla fall :)

En jättekram till dig och försök att ta hand om dig i allt som är just nu !

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Anette! Det är verkligen sorgligt att höra att du har det så tungt nu. Jag kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas för dig. Om inte du med ditt engagemang, goda smak, och vackra saker kan klara sig i dessa dagar, ja då är det verkligen KRIS! Hoppas att du finner något lika engagerande och givande att fylla dina dagar (och plånbok) med. Skönt att höra att du fortfarande orkar inspirera oss på din blogg.
Många uppmuntrande kramar från Maria

Jenny sa...

Hej Anette!
Jättetråkigt att läsa ditt inlägg idag...
Jag är dock övertygad om att det ordnar sig för er ändå!!
Ni verkar vara två oerhört driftiga och duktiga tjejer,så det dyker garanterat snart upp något annat för er att greja med:)
Varma bloggkramar från
Jenny

mormorelsie... sa...

Men oj va tråkigt för dig,först det där med mammma sen det här med butiken , jag förstår att du inte mår bra,tycker verkligen synd om dig.hoppas allt ordnar sig för er.
Många kramar från mig
ninni

linemor sa...

Så trist å høre at dere må legge ned butikken.
Du er jo så dyktig til å innrede, sy, skrive, fotgrafere.... så du har jo mange flere strenger å spille på. Håper det ordner seg for deg og din søster fort.

Lykkeønskninger fra Line

Em sa...

Det gör mig ont i hjärtat att höra! Känner verkligen med dig! Förstår att det INTE går att förstå när man drivit något i så många år som du... Tänkt att allt bara kan försvinna i ett nafs...
Hoppas att Du finner något snart som du känner är lika rätt! Att du kan finna något i livet som driva med samma engagemang.
Jag önskar dig all lycka och du FINNS - i allra högsta grad!
Kram Em

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej Anette,

jag är verkligen så ledsen för din skull. Det känns oerhört sorgligt att du måste ge upp ett av dina livsverk. Har suttit med en tår i ögat och läst din blogg och alla fina kommentarer du fått. Önskar att jag på något sätt kunde trösta dig... Sänder mina varmaste tankar! 1000 kramar Anna-Lena

MariaK sa...

Jag kan inte tro att det är sant!
Jag känner mig så ledsen.
Jag älskar din blog!
Jag har så lite sveska ordet, men en har jag:
*stor kram på er*

Anonym sa...

Vad tråkigt för er.....

Att vara egen är precis som du säger ett evigt kämpande, har man butik ska man ju vara glad och kundvänlig med....det är inte alltid lätt när det är kämpigt.

Du har ju berättat om din mamma med så jag förstår verkligen att du måste haft ett helvete den senaste tiden.

Bra om du kan se framåt trots allt.

Sköt om dig

Stor kram Lena

Vardagslycka sa...

Hej vännen! Oj, det måste vara otroligt jobbigt för er just nu och jag tycker du är så modig som skriver om det. Jag känner för er av hela mitt hjärta, jag vet hur slitsamt det är som egen företagare, hur man lägger hela sin själ i arbetet och vill att det ska gå bra. Men jag är också övertygad om att du kommer att gå ännu starkare ur det här och ur det onda kommer något gott att växa fram!
Sänder varma styrkekramar till er!
Kram, Carina

Hulda sa...

Så trist da! Jeg hadde planlagt å reise til Kalix i sommer, bare for å handle hos deg. Da blir det nok ikke tur da.. Når legger du ned? Hadde tenkt å reise sist i juni.

Handplockat sa...

MEN
hua stackars ER
förstår sömnlösa nätter....
Gulp
jag blir illa mående& nedstämd
och ta det INTE personligt
detta kan drabba ALLA
i dessa tider
Ni är så kreativa och skapande
krama syrran hårt från mig

Sea Angels sa...

Hello Anette
I am so very very sorry to read this news. You have such beautiful ideas, and you are so commited and inspirational. These times are hard but you will come through, you have too much talent not too.
with kindest thoughts
Lynn xxx

Viola sa...

Vad ska jag skriva...jag lider med dig...måste var så kämpigt...tror som du att marknaden är överexploaterad och många tror bara att det är att starta en butik....men vet inte med sig allt slit som ligger bakom, har oxå märkt av nedgången..visst handlar kunder men inte för samma summor längre... du som är så kreativ kommer säkert att synas framöver i andra sammanhang...förstår er sorg i o m att det var en butik som funnits inom släkten och har följt dig med glädje sedan jag började att blogga...varm kram och tänker på dig, VIOLAN

Made in Persbo...Carina sa...

Å nej! Inte detta också mitt i allt annat jobbigt som er familj går igenom nu.
Så sorgligt för er att behöva lägga ner efter så många år! Som du säger...vem hade kunnat tro det! Men visst har man förstått att det kommer att bli kämpigt för många nu för oj så många nätbutiker som poppat upp bara de senaste fem åren! Helt otroligt! Kan tro att många av dem har det kämpigt nu också.
Jag håller i alla fall tummarna för dig och hoppas att ni när konjunkturen vänder kanske kan och vill starta er butik igen.

Den varmaste av kramar ger jag dig som lite tröst!
Kraaaaaaaaam Carina

StrandviksVillan sa...

Skjutsar iväg en drös med styrkekramar till dig!!
Måste verkligen vara jobbigt att behöva ge upp nåt man jobbat och slitit med så länge och helhjärtat. Verkligen synd...

Allt ordnar sig säkert för dig ändå, man vet aldrig vad framtiden för med sig ;)

Kerstin - Syster Grön sa...

Åh, kära Anette. Jag är så ledsen för er skull, och förstår nu vad du menade med den kommentaren du skrev till mig för ett tag sedan.

Precis som många andra vill jag gärna skriva något uppmuntrande, såsom att det ordnar sig. Hoppas att du snart igen orkar vända ansiktet uppåt och få en strimma sol i ögonen.

Varma kramar, Kerstin

tinemor sa...

Nei, så trist!
Ja, denne finanskrisen rammer flere og flere.
Bra du ikke slutter å blogge, -elsker jo bloggen din.
Ønsker deg en god dag, tross alt.
Kram

mig & alice sa...

Hej Vännen min.
Fast jag redan vet om detta så gör det mig ont att läsa detta igen.
Jag sände mina tankar till dig igår.

Som alla andra här så klokt sagt innan så vet du också att jag är helt övertygad om att detta kommer att öppna nya vägar och möjligheter för dig.

Det är och kommer att vara jättejobbigt ett tag men när du landat i det hela så ska du se att du kommer att se ljusningar och andra möjligheter i ditt liv.

Du är ju trots allt en otroligt inspirerande och kreativ kvinna och du kommer att klara detta Anette.

Jag kan tänka mig att detta inlägg var svårt att göra men du visar din styrka även här.

Och tack gode gud att du INTE lägger ner din blogg :-).

Du mailar tillbaka när du orkar :-).
Tänker på dig vännen.

Varmaste kramen
Melinda

vitstil sa...

men så tråkit,,har själ varit med om det i början på 90 talet -förra krisen-,,,håller tummarna för nya möjligheter,du verkar ju vara driftig och har blick för saker!!!lycka till i framtiden till dej å din syster kram

Loppisliv sa...

Ohhh Anette, vad ledssen jag blir när jag läser det du skriver, en butik som funnits så länge, det är bara inte klokt ju att det bli så, och så fort också....helt horribelt. Jag lider verkligen med er och förstår att du mått dåligt över detta. Den förbannade finanskrisen grrrr... Jag har ju tänkt och beställa bokstäver och annat från er webb butik, går det att göra det fortfarande??

Du är så kreativ och duktig på det mesta så jag tror ändå att det löser sig för dig på ett eller annat sätt, det måste vi tro. Sänder er största stöttekramen här från blekinge som lite tröst. Kraaaam Paula

Loppisliv sa...

hej igen, såg nu att ni inte kan ta emot beställningar i webbutiken just nu, då avvaktar jag och ser vad som händer. Hoppas den går att rädda. Kramis P

Lundagård sa...

Nej men så ledsamt att läsa, verkligen. Du är ju en kreativ och talangfull kvinna så helt säkerligen kommer det att ordna sig i framtiden. Har verkligen märkt av vilket enormt arbete det är att vara egenföretagare som jag bara varit ett år ännu. Jobb från tidig morgon till sen kväll... Säkert är allt väldigt jobbigt just nu, kämpa på, hoppas det kommer något bra jobberbjudande till dig! •KRAM•

Guldkant På Livet sa...

Hej igen Anette,

Ja, detta var väldigt tragiskt för dig och din syster, men jag VET, ni kommer att komma igen, på ngt vis, i ngn form, ni är båda så kreatvia.... tom Nisse ser bedrövad ut, det var en fin bild på er.... vi hörs via mail igen, måste ila. Mari.

Det vita dårhuset sa...

God förmiddag Anette.

Känner bara en iskall kåra gå igenom kroppen när jag läser ditt inlägg!

Kan inte förstå hur det skulle kännas att gå igenom det du gör just nu!

Kan bara önska dig all lycka och påminna dig om att : Det man inte dör av gör en starkare...

Och förhoppningsvis har det här någon mening och för något gott med sig!

Kram Erika

In my house sa...

Nämen min lilla muffinspaj.... =(
Jag höll på att få hjärtinfarkt,, trodde att de hade hänt nåt med lille Nisse =( snyft!!!!
- Meeen duuu,,, guuud va tråkigt! jag förstår att du gråter,,, men det är bara bra,,, för detta är ju en sorg,,, och då måste man få gå igenom ett sorgarbete... Så gråt Anette,,,trots att jag inte kan krama dig,,, för tillslut så känner du dig piggare,,, nån ny kraft, ett nytt steg i livet börjat DÅ.... Då du kan klura på ytterligare en dröm du har,,, vad MER vill du göra,,, m,m..... Nu kanske tiden är inne för dig att satsa helhjärtat på Tidningsreportage,,, och styling på alla möjliga olika sätt!!!

Och fraförallt Anette, så ska du få ha semester,, en lång sådan!!! bara njuta av familjen, NISSE och umgås med din mamma & pappa!!!! Plocka blommor Anette, utan att tänka på papperarbete...Baka Äppel paj precis när du vill,,, tills du känner dig redo, för ett nytt kapitel i ditt liv.....
Kanske är det så att ni ska flytta ner till Blekinge,, till MIG Anette,,, så kan vi starta ett Tv program =) =) japp... Jag hoppas på det sista....

Jaaaa, duuu... Jag förstår att det gör ont,,, men duuu, det är inget misslyckande!!! utan du har ju haft kul,,, jobbat med ditt intresse,,, och nu ska Kalix Anette göra nåt nytt spännande! Förstår känslan (vad händer med mig nu) så tänker jag... F-kassan har gjort klart för mig att 2010, får jag inga pengar, då ska inga sjukskrivningar finnas!!! Så jag klurar ju hela tiden, på nåt,, vad jag vill men framförallt vad jag KAN.... Mini butik i garaget, sen halva sjukpenning,,, det är nåt som jag tänker på,,, jag mår bra av att dona med sånt jag älskar,, plus att man är på hemma plan... Meeeeen, nu blev ju jag oxå lite rädd!!!!

- Svårt svårt,,, Men duuu!!!! Allt löser sig - allt har en mening,,, DE VET JAG....


STOR BAMSE VARM KRAM runt dig..... Hade jag kunnat gjort nåt, så hade jag gjort de!!!!!

Puss puss

Katariina's Living sa...

Men hej Anette, skickar många kramar... så tråkigt att läsa om detta.
Håller tummarna att det kommer något nytt roligt projekt i framtiden:)))

Kram Katariina

Lotta sa...

Åå,så synd,din blogg var en av dom första jag började följa och som fick min aviga inställning till Vitt att istället bli bara VITT,VITT ,du har inspirerat såå många av oss bloggare.Jag är övertygad om att du kommer på något nytt där du får utlopp för din kreaktivitet!!Jag känner med er,att behöva lägga ner efter såå många år!Kanske behöver du vara lite ledig sedan och "BARA VARA".Jag är så glad att du ialla fall stannar kvar med din fina BLOGG.Många stärkande kramaar LOTTA

oumberligating sa...

Uppriktig sagt är jag ledsen för din skull Anette! T o m din hund se ledsen ut, men nu behöver du inte längre vara politisk korrekt och tänka på kunderna nu kan du skriva precis vad f-a som helst, du behöver inte ens vara trevlig mot mig(ler) Bara att blogga på alltså om allt möjligt och omöjligt, som jag om sjukhusmat som smakar skit och om hur jag fick diareé när jag var ute och åt första gången för vårsäsongen.
Fast idag är det fins på mina bloggar, bilder på Jordgubbar!
Skickar en "mentalhälsning" till dig med en massa jordgubbar som tröst. Var rädd om dig på alla sett!
Stor kram ifrån Oumberlige Peter!

Jes/Vita villa vila sa...

Men å Anette,
Så ruskigt tråkigt att höra... Förstår att det är kämpigt men jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer något gott av allt detta...

Största kramen!

Jes ♥

VvW Design sa...

Vad sorligt att läsa! Förstår att du är ledsen ... Hoppas det ordnar sig för dig och att du hittar ett trevligt jobb (kanske inom heminredning?) som du trivs med.
Lycka till i framtiden. KRAM, Ann

Anna sa...

Hej Anette!

Så himla tråkigt att höra! Ni som har jobbat så hårt och bytt lokaler och gjort så fint!Jag lider verkligen med er och jag förstår att det är tufft att överleva. En fysisk butik kostar ju en hel del också, med hyra och allt!

Men, som så många andra skrivit, så tror jag också att det finns en mening med allt som sker, och att du som är så otroligt kreativ och duktig säkert kommer att komma på något annat! Kanske kan du bli stylist på heltid och göra vackra inredningsreportage? Du har ju verkligen talang för det!

Stor kram
:)Anna

Ännelaij sa...

Men NEEEEJ!
Det får inte vara sant!
:(
Jag har köpt flera meter, kanske kilometer? tyger av din trevliga mamma i "den" butiken.
Jag har handlat i er butik senast för ca 6-7 år sedan.
(Efter att jag flyttat söderut)

Nu blev jag ledsen..
Jag gillar din blogg och din webbutik (fast jag inte handlat där).

HOPPAS du kommer igen!
För du behövs.

KRAM
/A

Hallongränd 4! sa...

Så oerhört ledsamt och tråkigt och så just nu när din familj redan har det tufft.

Tänker på dig!

Jättekram från Annette

Zun sa...

Nej. Herregud. Vet du, jag gråter. Om jag hade råd skulle jag köpa upp hela sortimentet i er webbutik för att få ert företag på fötter, men......

En styrkekram till dig och de dina. Fasen vad livet är hårt ibland.

Kram Zun

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig.

Fy fasiken vad jobbigt för er två. Jag är så glad att jag skjutit upp mina planer ang. affärsverksamhet tills det ljusnar igen. Jag har full förståelse för att det blir svårt att få kunder till butiken när det är så stor arbetslöshet.
Jag och mannen har inte drabbats, inte än iaf, men det blir inte att man handlar ändå som förut. Nu sparar man mera pengar istället för man vet ju inte...

Jag tänker på er och hälsa syrran din också. Hoppas det löser sig snart för er två med jobb och att ni hittar tillbaka till glädjen här i livet.

Kram Pirre

Erika sa...

Nämen ucsh så tråkigt för er att behöva stänga ner.
Jag vet själv hur dte känns, jag och min sambo har eget företag också detta en butik i ett litet samhälle så det är en MYCKET tuff utamning att försöka överleva.
Ännu värre nu som läget är med varsel och ökande arbetslöshet vilekt då innebär mindre kundekrets för oss. :(

Jag känner verkligen med dig från innersta delen av mitt hjärta.
Jätte sorgligt men jag hoppas att allt löser sig och ni tänkre positivt!

MÅNGA KRAMAR!
Erika

Lilla Blanka sa...

*Lång KRAAAAM*

Vad ledsen jag blir när jag läser detta...jag lider verkligen med dig...du har verkligen satts på prov det senaste året, med alla tuffa besked.

Det är jättesorgligt när ett livsverk går i graven så här..men jag kan inte annat än se bilden framför mig av en Anette (med Nisse i famnen) resa sig ur detta, du har din fantastiska kreativitet och är fortfarande samma inspirerande idéspruta..du kommer att klara detta, det vet jag. Du är en överlevare, det syns lång väg!

Jag tror att framöver kommer du se på detta och säga att "det var meningen att det där skulle hända...annnars hade ju aldrig detta hänt..." Och just "detta" vet jag inte var det är just nu, men det kommer att vara något bra, det vet jag!!!

Största kramen till dig, säg till om det är något jag kan göra, ok?

Mia

Madicken sa...

Ohhh, fy så tråkigt! Vad kan man säga?! Jag hoppas att det kan komma något nytt och gott ur det här, men jag förstår att det är mörkt just nu. Jättekramen!

Victoria

Drømmefangeren sa...

Uff, dette var utrolig trist å lese, og kan bare tenke meg hvor leit dette må være..
klem

Anonym sa...

Hej raring!
Jag har ju så gott som slutat att lämna kommentarer, även om jag smyger omkring i sfären då och då. Men nu måste jag göra det.
När jag läste ditt inlägg så fick jag ont i magen. Jag har också drabbats av krisen och som ensamstående mamma vet jag precis hur man kan må.
Men sen fortsatte jag att läsa så kände jag oxå att du skojar, hon kommer snart att säga att det är ett skämt ;). Du är en buse och jag har gått på dina tricks då o då :). Men sen förstod jag allvaret. Jag ser dig som en modig och mycket duktig person, så JAG känner att du kommer att lyckas vad du än ger dig i kast med :). Hoppas att du har tron kvar...det ordnar sig på nåt sätt. Skönt att du vågar vara ärlig. Jag är mycket fegare och det förlorar man bara på. Hoppas att det ordnar sig. Kanske kommer du att arbeta med nåt än mer givande?
Tänker på dig...och ALLA dina nära o kära!
Massor med kramar whitevintagedreams

Våglyckan sa...

Stor kram! Måste kännas jättetufft. Hoppas att det vänder och att du kan komma tillbaka inom samma bransch igen :-)!
kram från mig
/maria

Lillstuga sa...

Hej!
Oj vad tråkigt!
Jag är hemskt ledsen för er skull!
Kram Anna

Nika sa...

Så jättetråkigt, jag lider verkligen med er! Nu blev jag ledsen på riktigt!! =((
Hoppas ett mirakel sker!

Kramar från Nika

Snickaregården sa...

Hej, vad ledsamt.. det är så himla tråkigt. Största kramen.
Allt slut är början på något nytt sägs det. Hoppas det ljusnar snart.
Kram Maria

Anna sa...

Du får ge dig in i Närverksbranchen som går tvärt emot kriskurvan. Vi har en blomstrande framtid att se fram emot eftersom vi faktiskt hjälper många i kris. Förmodar också att du vill fortsätta vara din egen... Gå in på syrrans blogg succécoach.se och kolla sista inlägget som Clinton uttalar sig i. Varma rekommendationer från en trogen läsare...

Min Skattkammare sa...

Hej vännen!
Är man så ett med något som du är med ditt företag så gör det ont när det slutar så här......otryggheten är otrevlig.
Men ändå tror jag att du kommer skriva många nya blad.
Och hur ska den lilla båten kunna segla ut med nya vindar om den sitter fastbunden i den trygga hamnen......?
Jag säger istället........Lycka till med din nya spännande framtid!
Den tror jag på! :o)
Kramar från din vän
Kicki

Lavendel & Romantik sa...

Hej lilla gumman....Ja, nu vet alla om er stora sorg....Vi tänker ju som du ser på dig/er och önskar att allt kommer att lösa sig för er, till det bästa!!! Vi väntar samtliga på att höra från dig igen men samtidigt ta allt i din egen takt.....Vi har tiden att vänta!!! Jag tycker det är starkt av dig att skriva ut det här ändå.....Men det är ju det bästa!!! Du vet ju vad jag känner så jag sänder dig & Ewa mina styrkekramar Ha det så gott vännen/Majsan............

me and alice sa...

Hej Vännen!
Nä vad tråkigt! Jädrans samhälle där aldrig något kan gå som man tänkt sig!!
Fast jag är inte orolig för din del. Du är en sådan otroligt kreativ person och kommer säkert på både det ena och det andra. Men förstår hur tungt det ändå måste vara att behöva avsluta något som varit så personligt och som du lagt ner din själ i så många år!!
Tänker på dig!!
En stoor kram /Susanne

Jeanettes hus sa...

Snälla rara Anette,

Vilken sorg!!!!!
Ibland är livet inte riktigt rättvist!

Hoppas dock att ur den här tråkiga nyheten växer fram något gott på sikt.
Du äger en sådant speciellt öga för att skapa det vackra och dela med dig av det till oss alla här i blogg världen.
Med den känslan du har för att skapa och förmedla kommer Du säkert att finna något.
Bara så svårt och tungt att tänka i dom banorna när man är mitt i smeten.

Vet inte om det är någon bra idé men du kanske kan göra som jag och köra lite loppisar/försäljningar i hemmet!
Man blir inte rik, men man kan åtminstone få in en slant så man kan köpa andra ting till hemmet.
Har ju förstått att även du gillar att förändra ofta.

När allting har lagt sig och du får tid och möjlighet, är du mer än välkommen att komma ner hit så skall jag ta hand om dig några dagar.
Nu kanske du får bättre tid att sticka iväg.
Ta syrran med dig vet ja.......

Här finns mycket att titta på som gör själen glad.
Må så gott du kan.

Kramisar Jeanette

Karin Lindström sa...

Hej Anette!

Åh, jag tänker verkligen på dig. Jag hade ett jättesvårt beslut när jag sålde min butik, och det var ju i grevens tid. Jag försår dig precis och du är stark som skriver och berättar allt detta. Fy nu har ni en jobbig tid, men av detta kommer säkert något bättre!

Jag skickar många stärkande kramar genom kablarna! Glöm inte att du är otroligt duktig!

Vänligaste hälsningarna
Karin

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Nämen neeej Anette..så tråkigt:(
Vart tusan ska jag nu köpa mina tyger? & allt pynt som inte jag själv har?
Modigt av dig att skriva om det här, Och jättefint skrivet!
En konkurs ska ses som en erfarenhet, tänk så, en erfarenhet rikare.
Du eller ni kommer att lyckas bra med att ta er vidare och hitta nya jobb, du vet, en fd egen företagare är den bästa och mest förstående personal man kan ha!
Jag förstår dig precis med sömnlösheten och hjärtklappningen, hjärtklappning så snart man slår upp ögonen på morron...hohuj allt som ska göras & kommas ihåg..

Men du...hur gör jag med det vita bomullstyget jag behöver nu??? Var på väg till er igår men såg ju att ni hade stängt.

Kramar Camilla

hemtrevnad marie sa...

Å, så tråkigt Anette!
Ni som har så mycket annat nu också....hoppas verkligen att allt ordnar sig för er på alla sätt!
Jag har ju själv en liiiten firma och det går inte ihopa nån gång....
Jag är dock övertygad om att du får jobba med din fingertoppskänsla och kreativitet på andra sätt!
ta hand om er nu!
kraam

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ta det nu lugnt och glöm inte bort dig själv i alltihopa. En konkurs är aldrig rolig och det tar massor av kraft. Kom i håg att man reser sig alltid stark ur motgångar, en ny erfarenhet. Själv har jag blivit stålkvinnan, Nilla

Gnistrande snö sa...

Nej, vad ledsen jag blir när jag läser detta inlägg. Blä för finanskris, verkar som om den slagit ganska hårt mot K, det är åtminstone den uppfattning jag fått via media.
Men jag tror på dig, du är fantastiskt kreativ och duktig.

Stor kram
Katarina

Emmas Verden sa...

Jeg vil bare sende deg en klem og si at jeg tenker på deg...
Jeg har fulgt deg leeenge og blir alltid så inspirert av det du lager og av bloggen din,heldigvis så fortsette du din vakre blogg!!!
Jeg er sikker på at når alt dette har kommet litt på avstand så er det noe annet fint som venter på deg Anette :) Kreativ og flink som du er..Men jeg forstår at du sørger..og det er lov..
Klem til deg fra meg..
Anne***

Börjelundskan sa...

Hej Anette! Blev väldigt ledsen för din skull när jag tittade in på din blogg idag. Jag känner dig inte personligen, men det påverkade mig starkt ändå, du har ju ändå blivit en bekant på ett sätt, förmodligen för att man har följt dig i dina inlägg från början. Jag är glad trots allt att du stannar kvar i bloggvärlden, för du betyder mycket för oss inredningsnördar. :) Hoppas att alla ljusa (vita) tankar når dig, och att du och din familj kommer starka ur detta tråkiga. Jag är övertygad om att du hittar på något nytt som ger ditt hjärta sinnesro igen. Bamsekramar Cin

Designe sa...

Åh nej va tråkigt! Blir verkligen ledsen för er skull särskilt gällande er butik på orten som ni tagit över från er mamma. Ja, det är inte roliga tider nu och handeln går neråt och det finns massor av nätbutiker! Hoppas allt löser sig på bästa sätt! Kramar till dig! :)

Lotta-livets väv sa...

Vad tråkiga nyheter du har att skriva om idag...jag har så många gånger blivit så glad när jag besökt dig och sett allt vvackert som du visar och på dina skojfriskheter!
Kanske dubbelsjuan i dig har något nytt på lur bakom örat.....antagligen är det så....men kanske inte så lätt att se just idag!
Tänker på dig! Det är svårt att lämna ett livsverk...där man lagt ner så mycket kraft, energi och kärlek!

MOLLY sa...

Stor klapp på skulderen til deg og dere!!!! JEG VET NØYAKTIG hvordan det er. Jeg valgte å avslutte før det var forsent, da jeg hadde ikke råd til å jobbe gratis mer...Men må nok betale for det lenge ennå, da jeg ikke hadde AS/AB.
Det åpnes flere dører, bare husk å gå gjennom dem:) Masse lykke til fremover, selv om dette er veldig trist nå...( og ja det går fort, når det først begynner å rulle...)
Stor klem fra Norge og tidl. Molly's Heaven:)

Ardisia sa...

Hej Anette! Det var tråkigt att läsa. Jag kan förstå att det känns mycket sorgligt att avsluta en butik som har varit ens hjärtbarn så länge.

Önskar dig all lycka till, och önskar verkligen du inte försvinner från bloggvärlden!!!! Många kramar från Ardisia

Anonym sa...

Nu kan det bara bli bättre, Kram Sylvia

Alviken sa...

Är ju uppväxt med minnena av din mammas tygaffär så det känns jättetråkigt att ni nu tvingas sätta punkt för My Home...
Lycka till med framtiden! Modigt av dig att skriva om det på bloggen, trodde först att det var ett av dina skämt ;)
Kram Maria

Liten Bod sa...

Så tråkigt för er! Jag känner verkligen med dig och din syster. Först mamma och sen detta. Nyss var ju allt toppen och du är ju så duktig med att göra fint överallt! Sånt är livet, det går upp och ner. Enda trösten ibland är väl just det, att när det är botten kan det bara gå uppåt igen :) Sköt om dig nu, så ordnar allt sig ska du se. Styrkekramar, Tina

Therese sa...

Å, så trist.... Kan bare tenke meg til hvordan det føles/kjennes for dere. Ønsker dere lykke til videre. Med den kreativiteten og arbeidsevnen vi har fått en liten glimt av her på bloggen din er jeg sikker på at du vil "gå" videre med noe veldig posistivt ;o)

Veldig glad for at du fortsetter bloggen, her er det alltid nydelige bilder og massse inspirasjon og finne!!

Varme tanker og klemmer sendes deg og din søster!

Kämpegården sa...

Nej vad tråkigt. =( Hoppas det verklien ordnar sej trots affären går i konkurs.

Styrke kramar
Tezz

Gúa sa...

Hej min vän! Jag vill så skriva något som stöttar. Vill så ge dig en varm kram och bara vara i tystnaden. Vill så gärna torka dina tårar.
Men orden stannar i halsen. Alla har satt ord på det jag känner.
Jag lider med er. Det verkar som om det mesta ska drabba dig just nu Anette och det är smärtsamt. Men jag tvivlar inte på att, du kommer att klara dig hel och stark.
Ge det tid. Var ledsen och besviken, det är bara bra. Från det uppstår styrkan...sen.
Försök ta vara på dig själv, bara vara och umgås med dina älskade, lukta på blommorna. Gå över till din mamma och ge henne kramar, precis när du känner för det. Njuta av nuet. Och se...det ljusnar. Det tar bara lite tid och det är jobbigt!

Med din talang och passion kommer du vart du vill i livet. Det är kanske det som ska hända just nu. Fortsättning till något ännu bättre. Det tror jag.

Glöm inte alla dina sjuor..:)

Tack för att du delar med dig, du är stark.
Jag skickar massa varma styrkekramar och mina finaste tankar.
Ta hand om dig.

Titti sa...

Hej.Jag känner inte dig/er personligen men tycker det är så tråkigt för er att behöva stänga ner.
Kommer iallafall fortsätta din trevliga inspirerande blogg.
Mvh Titti

Anonym sa...

Så leit å høre. Føler med deg, og vet hvordan du har det- har også hatt eget firma...
Ta deg tid til å sørge når det verste er over-forhåpentligvis ordner alt seg til det beste over tid:-)
Tøft å drive eget-du er en tøff jente!
Ha en god dag,klem Hege

ÄnglarumsMia sa...

Goa vännen!!!!!
Ja, jag skrev en kommentar till dig, men den bara försvann bort...
Antagligen var det meningen att den inte skulle med idag. Så läser jag Guas kommentar här och ser att vi skrivit om samma saker.
Ja, du är så stark Anette och du kanske inte förstår det själv just nu, men med en liten titt i backspegeln sen så kommer du att se helheten och förstå bättre. Det gör man inte när man befinner sig mitt i kaoset.
Önskar jag kunde finnas vid din sida nu, pyssla om dig lite, finnas där med en axel som du kunde lute dig mot och gråta en skvätt. För det är bra att rensa ut allt, så kan du fylla på med så mycket nytt och bra sedan.
När jag själv har haft det svårt i perioder under de senaste åren så har jag skapat ett mantra:
-Jag förstår inte just nu varför detta händer, men jag ska ta mig igenom detta och längre fram kommer jag att förstå, starkare av erfarenheten.
En stor varm kram till dig och tänk att det här faktiskt kan bli början till något nytt fantastiskt bra i ditt liv.
VAR MILD MOT DIG SJÄLV!!!!
Mia

Fru Sirlig sa...

Ville bara sända lite styrketankar till dig Anette. Förstår att det måste kännas overkligt för er med allt just nu.

Jag frågade en "Tarotkvinna" jag träffade i helgen om din undran om dubbel sjua. Hon hade aldrig hört talas om det för det finns tydligen olika system. Men hon berättade att 7 står för förändringar och nya krafter Nämnde något om vagnen som symboliserade kraft, styrka Hoppas hon har rätt och att det nu är dags för dig att ta tag i ett nytt projekt. Hur har det gått med era hemma hos reportage? Kanske vill du komma hit hihi. Skojade bara.Men det kanske kan vara något som skulle passa dig. Erat reportage i Tove var jättefint iallafall. Ja du har nog massa tankar själv och ideér. Jag är övertygad om att det är stora saker på gång i Kalix...

Stoor kram till dig Anette Heléne

Anonym sa...

Oj, nej!!! Beklagar jätte mycket och tar del i er stora sorg att begrava ett så kärt projekt som en egen butik är!!! Vet precis hur det är just nu; startade min egen affär för 6 mån sedan (inspirerad av DIG!)och efter en lysande start har de senaste månaderna varit ett enda "från hand till mun"-kamp med att få allt att gå igenom. Det är bara att sälja allt med så liten vinst som möjligt och ändå vill det inte gå åt...Min fördel är tackochlov förmånlig hyra och att jag är ensam och lyfter ingen lön, så jag skall försöka kämpa ett tag ännu och hoppas på "bättre tider". Läser din blogg varje dag och önskar dig och din syrran allt gott i framtiden, trots allt!
Mvh din beundrarinna från södra Finland

Floras Kulle sa...

SÅ ledsamt att höra, jag förstår att det känns tungt just nu.
Visst märker man av krisen. Efter några lördagar med i snitt två kunder per dag så börjar man ju undra...

Kan man se det som en paus?
För det KOMMER bättre tider, kanske snarare än vi tror!
Och vem skall hålla på med sådant här, om inte DU???

Webbutikerna poppar upp som svampar ur marken, men jag tror att det är lite nyhetens behag också. Jag och sambon sålde rätt mycket på Tradera ett tag (helt privat), men efter ett par år var vi utleda på allt packande och skickande... Jag menar, det är ju inga lättförtjänta pengar, om man nu inte har ett riktigt genuint intresse?

Jag kan känna mig rätt sur även på det svenska skattesystemet, för hur skall man kunna överleva som företagare om man vill göra rätt för sig? Ibland känns det som om det bara är de som drar in svarta pengar som kan gå runt, och så skall det väl inte vara???!

Så nu gäller det att rida ut stormen, och det är ju precis det du gör nu. Och hoppas på en nystart framöver, när tiderna ljusnar!

MÅNGA TRÖSTEKRAMAR:
Annette

Vitt o Vältummat sa...

Så tråkigt för er. Efter så många år. Den här krisen har inte varit nådig!
Ha en bra dag i alla fall
Kram/Åsa

Kajsa sa...

Tänker på dig , sååååå trist det måste kännas. Ororn över framtiden oxå, så har jag själv hamnat många gånger. Men det kommer säkert något gott ur det här ändå. Jag belev själv av med mitt kontorsjobb och nu läser jag till sjuksköterska..om tre år...när finanskrisen är över(!?) är jag klar. Ta dig själv en funderare om du vill göra något annat i livet, det behöver inte vara för sent !
Lycka till och ser fram emot nya fina inslag på din blogg, as allways !

Modern Country sa...

ÅÅÅ Anette, så trist å høre!!
Så umåtelig ille at du og din familie igjen skal oppleve noe som virvler opp og tar vekk det positive i din hverdag. Kjenner at jeg blir tårøyd av dine ord og når jeg titter på bildet av deg og Nisse får jeg en stor følelse ev å ville legge armene om deg og trøste og gi oppmuntring om at alt kommer til å gå bra. For det vet jeg Anette, selvom alt nå ser ubesrkivelig svart og håpløst ut , og ingenting føles bedre enn å ta lommetørklet og legge seg under dynen og bli der for godt. Men du er en utrolig sterk og kreativ kvinne som uten tvil vil finne en ny vei som igjen vil fylle hverdagen med både latter og glede. Det bare vet jeg!!! Du har driven, er kreativ, er smart, er super hyggelig, og du har et talent utenom det vanlige.

Jeg vil sende alle mine varmeste tanker og ønsker om at allting vil gå bra. Du er best vennen!!

Varmeste klemmer fra bloggevenn
Aina

Korpen sa...

Oj, va' sorgligt :( kan ni inte flytta till Happis? enda "country"-butik finns i Torneå och euro är nu sååå dyrt att man vill inte köpa saker därifrån..

Lantlig inspiration sa...

Jag skickar dig styrkekramar ifån västkusten!
Se det som att när du tagit dig ur denna krisen så väntar något gott på andra sidan.

Må väl,
/Marie

Kristall & Pynt sa...

Nej vad tråkigt för er, efter så många år. Men ni hittar nog snart något nytt att jobba med.
Men det är ju bra att du INTE tänker lägga ner din blogg,för du är ju bäst.
Många kramar till dig.

Ett hus i vitt sa...

Neeej, men åhh vad tråkigt Anette!! Nu blev jag riktigt omskakad, kan bara försetälla mig hur det känns för er att behöva lägga ner efter så många år. Så otroligt ledsamt, du är ju en förebild för många av oss småföretagare... Men krisen är som den är, det är inte mycket man kan göra åt den. Är dock övertygad att du med din drifitighet och energi kommer att finna andra vägar. Och alla kriser för alltid något gott med sig. Många kramar till dig från Anette

Moster sa...

Det är förrärligt när företag går i stöpet som har funnits såååå länge. Nu är det bara att se öppningen i allt det mörka. Tänk vilken kunskap du sitter inne med både som inredare och privat företagare mm. Du hittar säkert ett nytt "projekt" att starta...
Lycka till!
Kram Moster

Nettan sa...

Nämen är det sant, fy så tråkigt !
Förstår verkligen om det varit jobbiga dagar för dig & din syster =0(.
Ja i dessa dagar är det väl tungt att " kursa" en butik som varit i familjen ägo i flera år, den har ju varit eran " bebis ".

Men du ska se att det ordnar sig, du har ju en del på meritlistan.
Tänker på dig...
Kram Nettan

Stjärnor & Champagne sa...

Åh vad tråkigt för er...Håller tummarna att det ordnar sig för er på något sätt...

Kram Anne

lantliv i bagarstugan sa...

Ne nu blir jag riktigt ledsen.....jag som nyss hittat din webbutik och skulle botanisera och kolla vad som fanns där.....snyft......lider med dig ska du veta!!

Tusen och åter tusen kramar

lantliv i bagarstugan sa...

Ne nu blir jag riktigt ledsen.....jag som nyss hittat din webbutik och skulle botanisera och kolla vad som fanns där.....snyft......lider med dig ska du veta!!

Tusen och åter tusen kramar

Systrarna vitt sa...

Det var verkligen tråkigt, hade jag aldrig trott. Denna kris. Jag hoppas du hittar på nåt annat kul istället. Jag som precis skulle beställa lite kuddfodral av My Home, ja så dax nu. Kram Liselott.

pysseltanten sa...

Näää, fy va tråkigt!=((
Förstår om allting känns PEST just nu...
Hela livet blir ju upp o ner.
Framtiden vet man inget om...
Fast ur allt detta kanske det föds något gott!?
Det brukar trots allt va så att när livet ter sig som mörkast, syns ljuset allra bäst!
Du har ju en otrolig talang; ett öga för det vackra! Det ligger i tiden just nu, så du lär säkert få uppdrag!
Jag blev så glad när jag läste att du i alla fall fortsätter med bloggen, för du är en sån INSPIRATIONs o glädjekälla!
Sänder dig många styrkekraaaamizar
o många vanliga kramizar oxå bara för det:))) Så det så<3<3<3
Git

Lisa.L sa...

hej ! jag beklagar verkligen =/ så himla tråkigt! jag som hade tänkt hinna komma och kika i eran fina butik! *tröstkram*

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så tråkigt att det ska slå så hårt mot kämpande människor... Jag lider med dig. och eftersom det är ett familjeföretag så förstår jag att det känns extra svårt... Ni är ju också fler som blir drabbade...
Men det kommer nog en ljusning så småningom, även om den är svår att se nu.
Jag tror nog att du kommer att hitta något "jobb". Du är ju en dubbelsjua, och jag tror att du kommer att komma på själv vad det är du vill göra och Du kommer säkert att lyckas med det, det är jag säker på
Kram
Dubbelsjuan Marie

Anonym sa...

Det var verkligen en jättetråkig nyhet. Jag beklagar! Och vilken förlust för Kalix! Jag tycker att ni har det tillräckligt tufft utan att behöva detta också. Tänker på er. Hälsa syrran också.
/B på lyckligagatan.

Vit Spets sa...

Tårar trillar, så även från mig... Guuud va jag kommer att sakna Er butik tjejer, de gånger jag svänger förbi i Kalix!!

Styrkekramar från mig till Dig & Eva!
//Siv

mammigranten sa...

Fy vad trist!
Synd att det händer med en butik som funnits så länge, det brukar ju vara nystartade sominte klarar sig.
Håller tummarna att det löser sig för dig ändå, med att hitta en köpare, eller att du hittar en annan passande sysselsättning!

Kram

My shabby chic house sa...

Många stärkande kramar till dig. Du ska se att det löser sig på nåt sätt, det mesta brukar ha en mening.....även om det kan kännas väldigt tungt för stunden

Många kramar!
Mia

Systrarna vitt sa...

Usch va tråkigt o ledsamt. Allt löser sig ska du se.
Kram
Marina

Anki sa...

Åhhhh...Vad finns det att säga?...Det är svårt att sätta sig in i din situation!
Jag är iaf hemskt ledsen för din skull och hoppas det går mot bättre tider för dig...

Förstår att det hänt något med din mamma, mina föräldrar lämnade mig o mina syskon hastigt o utan förvarning i unga år...så den biten kan jag sätta mig in i...

Tänk på...när man nått botten, finns det bara uppåt att gå...Även om allt känns hopplöst just nu!

Tänker på dig!

Stora kramar...

johanna sa...

Nej!!! Men Anette vad tråkigt....Nu blir jag riktigt ledsen för eran skull!!
Kraaaaaam

Lockas lilla längtan sa...

Hej Vännen!

Det är verkligen tråkigt att höra att ni måste bomma igen butiken. Det är tuffa tider över allt nu. Min man kommer få sänkt lön tex och HUR kul är det? Att bli av med sin butik måste vara ännu värre! Jag hoppas verkligen att du hitta ett annat jobb, även om det inte är dfrömjobbet, så får du i alla fall in lite lön! Jag önskar dig all lycka i framtiden och allt stöd du behöver! Det är en underbar butik och jag hoppas den en dag kan återuppstå!

Varma kramar!!
Veronica

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Snille,snille Anette. Å hvor det var trist å høre. Jeg kan jo ikke begynne å fatte hvor trist det er for deg. Klart du har jobbet vettet av deg, det må alle som driver butikk, og da må legge ned er rått og brutalt. Stakkars stakkars deg,
Fy så mange som rammes av finanskrisen, man ser det jo her også, flere og flere butikker som stenger sine dører og vi som kunder står igjen uten utvalg, deprimerende.
Håper virkelig det blir bedre tider så du kan få igang ditt foretak igjen, håper håper.
Ta vare på deg selv nå.

Varme klemmer

Tulipa sa...

Hej Anette!

Jag blir alldeles stum när jag läser ditt inlägg.
Jag förstår att du har gråtit och våndats och lidit.
Jag förstår att det måste varit ett oerhört tufft beslut med mycket sorg i. Som du skriver, butiken har ju funnits så länge och vad blir man utan den?

Jag har haft min butik i snart 12 år och jag vet inte hur många gånger jag tänkt att jag vill lägga ner, för allt går ju upp och ner, men det har aldrig varit dåligt. Men givetvis finns det bättre och sämre dagar och man är så låst när man har eget. Man kan inte vara ledig som andra tar för givet eller vara sjuk "som man borde kunna ta för givet". Man vill alltid vara ett positivt ansikte och inte stöta sig med någon , du förstår säkert hur jag menar där...man är så beroende av andra.
Visst är det en dröm att ha eget, men en ganska hård dröm tidvis. Jag har väldigt lätt att ta illa vid mig tex om någon säger något negativt. Sen kan jag ha fått 1000 positiva kommentarer, men de fastnar inte.
Väldigt väldigt många startar ju nu också webbutiker. Det finns ju inte plats för hur många som helst. Jag tror att har man inte haft företag så ligger nog illusionen där för de flesta att som egen är det guld och gröna skogar.
Så är det klart för ett litet fåtal, men inte för de flesta. Man är nöjd med en liten lön för man får göra det man vill allra helst och allt eftersom tiden går så hänger ju ens identitet så mycket ihop med jobbet. Man är sitt jobb och sitt företag.
För din del så tror jag att det leder till nya stigar inom detta som du är så bra på. Du är jättepopulär för att du är så duktig!!! Och en stor inspiration.

Jag känner verkligen med dig, men jag tror att du kommer starkare ur det så småningom.
Och din blogg är ju jätteviktig! Här har du ett ansikte utåt mot världen och mot alla vi som gillar att läsa här!

Största kramen Mariette

Kamomilla sa...

*stum*

Sitter här och bara blinkar av bestörtning! Aldrig i livet hade man ju trott! Men det är tufft nu, därute och man kan ju bara hoppas på att tiderna ska bli bättre.

Hoppas du finner en liten liten gnutta tröst i alla dessa otaliga uppmuntrande kommentarer som folk har lämnat. Och alla är vi glada över att du fortsätter blogga.

Kanske vi ser mer av dig ute i inredningsreportagen , skrivande eller stylande men kanske är framtiden inom den branschen lika neråtstörtande?

Tror i alla fall benhårt på att du är en överlevare, din kreativa förmåga kommer nog att få dig vidare till nya stora utmaningar, det är jag säker på.
Alla varma tankar hos dig, din syster och era familjer idag.

Kram, Kamomilla

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men herregud gumman!!! Ja jag blir helt chockad!!! Men så jäkla tråkigt =(
Det har alltid varit så mysigt och roligt att hälsa på dig och Eva i butiken. Ni har alltid varit så glada, hjälpsamma och goa!

Kom ihåg Anette... det finns alltid ett ljus i mörkret. Även om det nu känns becksvart. Ja du ska se att du kommer att hitta på något igen vännen.

KRAMISAR /Anita

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Hej på dig!
Det var verkligen tråkigt att höra om eran butik,men en sån person som dig kommer alltid igen,det är jag övertygad om på ett eller annat sätt så tror jag verkligen att det blir så.
många kramar Marlene

Kristin sa...

Hei
Så trist for dere!!
Jeg trodde ikke finanskrisen ville gå ut over interiør-bransjen på en slik måte.. En får håpe på bedre tider!! Du har i alle fall et nydelig hjem, og fin blogg!! Jeg har fulgt deg lenge;-)
Ha det godt, og lykke til videre!!
Hilsen Kristin fra Norge

Anonym sa...

Kram på dig Anette.
Vad trisr det var att läsa din blogg idag.Men allt ordnar sig även om det just nu inte känns så.
Jag tänker på dig och syrran,och du vet ju att vi är många som gör det.Sköt om dig och ha det bra.
Häls Monica

Villa Wenla sa...

Kan inte ännu heller tro att det här är riktigt. Fast känner inte dig, har jag gråtit.
Men jag är 10000% säker att du hittar på något nytt, ännu bättre!
Många,många kramar!

Anonym sa...

Jättetrist för er och stan men undrar ändå om det bara var penningkris som gjorde att Kalixborna slutade handla, för butiken i gallerian är jättesöt men lite ensidig för det fanns så mycket mer att välja på hos Toras (kanske 90% sömnad/10% inredning). Hoppas att ni återuppstår på nåt sätt. Kram! Maria i Kalix

Marie sa...

Blir så ledsen för eran skull, förstår att det måste kännas hur jobbigt som helst just nu! Och ni hade ju nog med elände redan innan!! Tänker på er! Tror av hela mitt hjärta att allt kommer att ordna sig och att du med all din kreativitet kommer hitta nya vägar framöver, du är en stor inspirationskälla för otroligt många människor Anette!

Önskar att du hade bott i huset bredvid, då hade jag kommit över med en massa choklad och en stor varm kram.

Ta hand om er!
Kramar Marie

Skatan sa...

Oj vad det här skall slita på er! Kära nån. Hjärtklappning och sömnproblem...det tror väl jag det! Vad är då ljust i allt detta mörker? Ja, jag tänker på den enorma kraft och idérikedom du besitter. Jag tror att du är en överlevare. Det känns som om det är en riktig hårding som vi har fått lära känna här i bloggosfären och jag är övertygad om att det är precis så som du är.

Jag skickar varma styrkekramar till dig.

Anna

silje-sin sa...

Det var triste nyheter.. Ønsker deg lykke til videre! klem fra silje.

Annica sa...

Förstår att det känns tråkigt att stänga butiken.

Många värmande styrkekramar från mig, kram.

Kallholmen sa...

Jag har varit på en träträfff idag och har inte gått in på bloggen förrän nu och jag blir både chockad och tårögd...så otroligt sorgligt..!
Jag känner med er både dig och din syster.
Man lever och jobbar med ett företag så intensivt så det är verkligen att tappa fotfästet när det blir så där.
Vi tänker på er.
Kram Carolina och Malin.

Hjortgården sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vita hjärtan sa...

Läser alla dina inlägg och som alla andra älskar jag din blogg och dina fina bilder, men har aldrig tidigare skrivit något. Idag kände jag att jag måste skriva ner ordspråket: När en dörr stängs öppnas alltid en annan! Vet inte om det är till någon tröst.....men jag tror på ordspråket. Kanske kommer det något gott ur allt jobbigt.

Stor kram!
Annemari

Gårdsromantik sa...

Men oj vilket jobbigt beslut - men jag förstår precis vad du menar...
Du har ju så många andra "projekt" vid sidan om som du kan utveckla!

Många styrkeramar!

// Maud

Anonym sa...

Hej!
Har följt din fantastiska blogg i stort sätt varje dag, så det här känns verkligen trist. Men som en klok tant sa en gång:
DIT MAN SKA SÅ KNUFFAS MAN!
så det ordnar sig säkert för er.
Varma hälsn. Karin

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej Anette!
Du, gå in på www.creativexperiences.com....
-webshop -storseanser. Det finns biljetter kvar! Annars överlåter maken mer än gärna sin biljett till dig;)
Vi kan ju åka tillsammans dit! Spännande!
Kramar Camilla

Villa nöystu sa...

Så fruktansvärt ledsen jag blev när jag läste ditt inlägg, er underbara, underbara butik. Det är ju den bästa tygaffären som jag känner till. Och servicen som varit helt makalös. Hade planerat att besöka den på måndag :-(
Jag kan inte ens föreställa mig vad du går igenom. Men full av tillförsikt, du är så fantastisk kreativ, kanske ödet vill att du ska göra världen lite vackrare på ett annat sätt nu :-)

Många tankar och Stor Kraaam från Petra i Ökx

Anonym sa...

Tack för våra affärer. Så tråkigt. Denna dumma kris... Sluta inte med din blogg, den inspirerar mig.

Hälsningar Carola Luleå

Hemmalycka sa...

Usch, vad tråkigt för er. Förstår att du är ledsen.
Kram Kram
Åsa

Helen sa...

Fy vad jobbigt! Verkar som denna krisen är riktigt svår! Hoppas att ni hittar på nåt annat att göra!

Lissboden sa...

Hej!
Vad tråkigt att inte er butik klarar finanskrisen. Jag märker av den i min butik också men jag har ett annat jobb att leva på, det skulle aldrig gå annars. Till och med i Stockholm är det tungt för många så det måste slå ännu hårdare för er uppe i Kalix.
Jag hoppas att du kan hitta något annat arbete att livnära dig på.
Lycka till!
Kram/Maria

Magdalenas Hem sa...

Oj Anette!! vad otroligt ledsen jag blir att höra det! Jag känner och lider med dig av hela mitt hjärta, från tårna upp till själva sinnet. Jag kan inte med ord säga hur mycket jag känner för dig nu. Men jag kan bara hålla med dig när du säger att det är tufft i dessa tider,jag känner av det otroligt mycket själv! Det är jättetungt många dagar och månaderna som varit efter årskiftet har man nästan trott att det kommer ta slut om det inte vänder snart! Det är ett evigt trollande att försöka "knyta ihop påsen" varje dag,vecka och månad, allt för att överleva och för att ens livsverk och företag ska fortsätta att finnas. Att ert företag som funnits i så många år där du arbetat i hela ditt liv nu blev tvunget stänga, ja det önskar jag ingen att få uppleva. Mina varmaste kramar till dig och din syster!! för att er butik kommer att saknas av väldigt många! SÅ ledsen för er skull, hoppas det kommer fler tåg, för din kreativitet finns det inga gränser för! stor kram,
Magdalena Ahlberg

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Hej Anette, usch vad sorgligt.
Kanske det räcker att ni gör en hjälpfond där alla som får gratisinspiration här skänker några (t.ex. 10) kr var, med 1-2000besök om dagen är saken klar.
Sätt in ett bg-nummer i nästa inlägg.
Kram Jea

Annas skattkammare sa...

Åhh nej Anette, vad ledsen jag blir för er skull! Tycker ju att er nätbutik är den finaste som finns!! Vad tråkigt när ens livsverk rasar.. men du verkar ha en sund inställning. och med din inrednings-talang blir jag inte förvånad om det händer något annat skojigt. Allt har ju en mening säger dom!
StyrkeKram /Anna

Anonym sa...

Hej Anette
Så väldigt tråkigt att höra om er fina butik. Den är ett favoritställe att kika in i när jag kommer hem till Kalix. Hoppas att det går bra för er i alla fall. Något bra kommer ju ofta ur det dåliga med trots allt.

Kram Elin Lundbäck

Minne sa...

Det var tråkigt att höra och jag är ledsen för er skull.Jag förstår att det skär i hjärtat. Jag har aldrig varit i den verkliga butiken bara på nätet. Jag hoppas det ordnar sig på bästa sätt för er ändå. Jag är ofta inne på din blogg och är glad åt att den finns kvar. Den är otroligt inspirerande!!! Stor tröstkram

Ida sa...

Fy så sorgligt.. blir alldelens ledsen och berörd i hjärtat när jag läser ditt inlägg.
Jag har nyligen upptäckt din blogg och inte hunnit besöka er mysiga butik..
Trots de sorgliga så verkar du ha många fina år i butiken att tänka tillbaka på i framtiden..

Kämpa på och
Lycka Till!

Palmerska villan sa...

Gud så tråkigt för dig.. Hoppas att du snart kommer på någonting trevligt att göra...

Kramar
Emma

JennyAnn Lindberg sa...

Men åh så tråkigt!! Kalix finaste butik! Men livet gör som det vill, ibland är det bara att hänga med. Nya dörrar och nya möjligheter kommer öppnas för dig. Bra att du fortsätter blogga, jag kollar nästan varje dag. Kram och lycka till nu. JennyAnn i Umeå

Ingis sa...

Så sorgligt Anette....men du kommer att finnas kvar och inspirera oss här i bloggen och det är toppen. Förstår att det är en hård konkurrens på webben. verkar finnas hur många shopar som helst. Håller tummarna för att det löser sig för dig. Imorgon är en annan dag med nya tag.

Kramar Ingis

Anonym sa...

Åh, nej, stackars dej! Sorgligt när det blir såhär, men kanske väntar något ännu bättre???

Viveka på Humlebacken sa...

Beklagar verkligen, tråkigt!

Malin sa...

Hur går det till? Med en konkurs menar jag, är novis på området. Arbetat på sjukhus i 30 år med diagnosarbete och behandling av patienter. Ibland med 100 timmars arbetsveckor. Intresserad av inredning, färg och form, det är avkoppling och skönt och ger något för ögat att vila på. Men tänkt ofta jag skulle gjort något annat än att se sjukdomar och elände. Förstår det inte är lätt att driva eget och leva på det. Men tänkte, de saker, möbler ni har i butiken, de har ni väl? Och äger? Är det dyra hyror och sådant sedan som ni inte längre kan betala? Men jag menar kan man inte ha kvar en butik, en i familjen i alla fall och också hitta något jobb mer som innebär inkomst. Vilka problem löses vid konkurs? Blir man skuldfri direkt och kan starta med något nytt för det ser man ju ofta. Lite funderingar, livet är jobbigt för alla, de flesta i alla fall. Du har fin blogg, hoppas det ordnar sig för dig igen.

Tyra sa...

Usj, så trist!!Man sier jo at man får ikke mer enn man klarer å takle, men det kjenns jo så utrolig urettferdig. Jeg er kjempeglad for at du ikke velger å bli borte fra Blogglandia, for du er til stor inspirasjon for oss alle!
Håper ting ordner seg til slutt, gjør jo det for snille piker;0))
Håper du får en god dag!

Klem fra Cathrine

The Joy of Nesting sa...

What sad news Little Anette!!

My heart hurts for you. I will keep you in my thoughts even though we are many miles apart!! Please let your Blog friends know how you are doing and if there is any way we might help!!

Pattie ;)
Mazatlan Mexico

Ingalill sa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är helt chockad!! Med tanke på hur mycket ni satsat och inrett ny butik och allt. Och med det utbudet kunde man väl aldrig ana att det skulle gå så här?? Vi känner både jag och maken att vi som inte har så högavlönade jobb(förskollärare) ändå har en trygg inkomst. Det är ju många här i Umeå som drabbas av ex.vis Volvos neddragning..Men du hittar snart nått nytt så kreativ som du är!! Tänker på dej..Kramis från Ingalill

nina sa...

Hej!
Ja vill bara säga hur lessen jag är för er skull, du är en underbart positiv människa, med många järn i elden oftast. Jag är helt övertygad att du tar dej ut ur detta elende med glans, så småningom. Stor värmande kram från Nina i Finland

Bygatan sa...

Hej Anette!

Det var verkligen tråkigt att höra. Förstår att det känns jobbigt när det varit ett familjeföretag i så många år, du har ju levt med det i hela ditt liv.

Som många andra skrivit så tror jag också att något annat spännande väntar för dig, även om det är svårt att se det nu. Du är ju en kvinna som är positiv & kreativ! Jag tror på dig;-)

Sköt om dig!
Kramar Lena

Hem ljuva hem sa...

Hej Tjejen
Vad tråkigt att höra, jag önskar dig all lycka du är så kreativ så du kommer att ficksa det här
Många värma Kramar
Catarina

lillstrumpan... sa...

Jättetråkigt att ni måste lägga ner er butik. Såg så fantastiskt mysigt ut på bilderna! Bor också i en mindre kommun (10 000 inv.) och här har många butiker fått klappa igen. Bla en älskad inredningsbutik, Rum no7. Väldigt tråkig förlust! Så jag känner verkligen med er, stor förlust för stan.
Klart att du finns kvar! Vi är ju tack och lov inte det vi gör utan det vi är. Även om vi ibland vill tro att det vi gör är allt som räknas...
Tänker på er!
kramkram

´Linda sa...

Hej!

Så tråkigt med er butik! Jag är verkligen ledsen för er skull.

Tur att bloggen kommer att finnas kvar för det är många gånger tillsammans med andra som nya idéer vaknar till liv.

Jag tycker att du ska läsa på Rachel Ashwells blogg. Hon har ju precis gått igenom samma sak och har många kloka tankar.

Stor kram Linda

PS. Jag kommenterade på hennes blogg för någon månad sedan och då skrev jag in en länk till din blogg som ett exempel på hur Shabby Chic hela tiden utvecklas.

Crème sa...

Så utrlig trist med butikken deres. Jeg forstår at det kan kjennes tungt når et livsverk forsvinner.
Min farmor sa alltid at nå skjebnen lukker en dør, så sørger den for å åpne en annen, og når tunge ting skjer med meg prøver jeg alltid å tenke på at senere vil jeg kanskje se tilbake og se at dette skjedde med en mening. Og noen ganger når man ser tilbake, så ser man at ting som virket som en tragedie egentlig var en forandring til det bedre. Og selvfølgelig er det vanskelig å se det positive i den tragedien man står midt oppi, men det finnes håp.

Jeg er ihvertfall veldig glad for at du vil fortsette og inspirere oss alle med bloggen din; takk for det.
Klem Ragnhild

Annas Vita Hjärtan sa...

Rara goa Anette!

Vad jag är ledsen för er skull! Att ha jobbat och slitit så hårt som man gör med eget företag och sedan händer detta, usch vad tråkigt!

Många tror att bara skaffa butik så är det bara dans på rosor efter det. Visst är det roligt att jobba med det man älskar. Men det är slitigt att alltid jobba. För det är ju det man gör, varje dag och varje natt. För det ligger ju alltid där och gnor, aldrig att man kan koppla bort det helt. Är man ledig så är man där i tankarna. Men för det så älskar man det ju!!!

Det är inte lätt med vare sig butik eller webbutik i dag! Många är det som öppnar och konkurrensen i den lantliga stilen är hård. När jag öppnade butiken för ca 5 år sedan var det inte alls så hårt. Så det har verkligen gått fort. Det är ju bara att titta på alla annonser i tidningarna, sida upp och sida ner med butiker och webbutiker. Vilket är bra för oss som konsumenter men tufft för butikerna. Jag vet många butiker som har fått stänga igen det är så sorgligt.
Jag vet ju att ni gått in med hela era själar och hjärtan i det, och när ni jobbat med det så himla länge!!!

Jag är så glad att du har kvar din blogg så du kan fortsätta inspirera med all din glädje och ditt vackra hem! Och du är ju så duktig att fotografera så vi kommer väl få se dina vackra foton i tidningarna framöver!!!

Allt det bästa åt er! Jag tänker på er!!!

Massor med varma kramar till er båda!!!

Anna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Vännen!

Vet inte riktigt vad jag ska säga i ett sådant här läge... Men jag är så ledsen för eran skull. Väldigt trist. Fick lite av en chock när jag läste.
Hoppas att allt löser sig på ett bra sätt nu. Tråkigt när firman funnits så länge...
För din del kommer det att gå bra. Du är ju kändis nu, och fotar underbara bilder, har en enorm driftig personlighet och många bra ideér som ALLA tar efter. Du fixar detta!

Ta nu väl hand om dig, och din syster.
Så ses vi här på bloggen igen. För du finns ju i allra största grad!!!

Stor kram Hanna

Julia sa...

Å så ledsamt, tänker på er och skulle vilja ge dig en kram.
Jag har precis börjat min resa och vet redan nu hur tungt det är...och roligt.

Önskar dig all lycka i fortsättningen.

Kram/Julia

spetsar och änglar sa...

Det var tråkigt att höra!
Men jag hoppas att det löser sig på något sätt.Och att det blir till det bästa.

Styrkekramar från mig
Heléne

Jenni - Snickarsbacken sa...

Känner med dig i detta som hänt! Förstår att det känns tufft när ni haft butiken så länge och det varit ert liv på ngt sett. Men även jag är övertygad om att det kommer att bli bra - nya utmaningar och idér visar sig snart!

All lycka till! Håller tummarna hårt!

Kram Jenni i Finland

Radhusdrömmar sa...

Vad tråkigt!!! Det är så många som drabbas i dessa tider.

Skickar över en stor styrkekram!!!

/Johanna

gamla skolan sa...

Usch ! vad tråkigt , lider med er ! Den här finanskrisen är inte rolig , eftersom vi också har eget företag , förstår jag vad du går igenom . Hoppas du tar nya tag , du är så duktigt på det du gör ! Tänker på dig ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Andrum sa...

Näe! Om inte DU kan fixa detta, så vem kan? Jag som går och drömmer om en egen inredningsbutik...nu vet jag inte om jag vågar längre. Vad sorgligt för er, förstår att det känns tungt. Men som alla andra också skrivit, det öppnar bara nya dörrar för dig och du är ju så stark, duktig och inspirerande så det kommer säkert att gå bra för dig.
Styrkekramar, Annica

Anonym sa...

Dear Anette,
I feel really sorry for you that you have to close down the shop !! Such a shame ! But in these difficult ecenomical times there is not much you can do. You're in my thoughts...
Janneke.

Inspiration i vitt sa...

Jag har tänkt såå mycket på det här sedan du skrev till mig om det och det berör mig väldigt men jag tror och hoppas att det kommer ljusna på nåt sätt, det måste vara så.
Massor av kramar till dig/Ingela.

Ina sa...

Åh nej Anette!! Är så ledsen för er skull, vet inte vad jag ska skriva. Förstår att det känns hur tungt som helst så länge som ni haft affären och jobbat för den. Det kanske är en klen tröst men tro mig jag tänker på er i denna svåra stund. Hoppas, hoppas det ordnar sig på något sätt.
Styrkekramar från Ina

Anonym sa...

Hej Anette!Vad tråkigt för er!Men jag tror ändå för din del att det inte blir några problem så kreativ och duktig som du är!!Tro det eller ej,men motgångar stärker en,fast det är svårt att tro det just nu!Och vem vet vad som var meningen,vad som väntar bakom hörnet!Tusen Kramar!
Anne-Lie
arturochgerda

Majas mammelucker sa...

Hej Vännen!
Det är en tung tid för er alla och jag skickar mina styrkekramar och tröstkramar till er..förstår att det är tungt och ledsamt..allt ni har byggt upp raseras så fort..jag lider med er och hoppas att efter detta kommer någonting possitivt..
som många säger stänger man en dörr öppnas en annan..jag vet själv hur du känner har inte kvar min butik det känndes hårt men det var rätt beslut.som sagt du har många ideer och är en kreativ person så jag är inte orolig för dig det löser sig vännen. försök och se possitivt .Jag tänker på er och hälsa syrran och ta hand om er.
Många kramar Maria.

Heidi sa...

Hej Anette!
Vill bara skicka en STOR KRAM till dig.
MVH Heidi

Mia sa...

Vad tråkigt att du måste stänga!! Jag brukar tillbringa min semester i Överkalix och brukar alltid titta in i din butik när jag är i Kalix. Var ska jag handla nu :-(.
Lycka till i framtiden!

// Mia

livet på utanäs sa...

Ja,det var då det tråkigaste jag har hört på mycket,mycket länge , jag vill bara gråta, där jag sitter =( ... och hur ska det då vara för er...jag fattar ...

Ni ska veta att ni har varit min inpiration under den här hösten och vintern där jag suttit här ensam i den här dragiga och gistna kåken , när gubben har varit på jobbet. Att flytta ut på landet när man är stadsbo har ju en baksida också som vi inte pratar om nu när allt lever upp på våren och sommaren. Folk tinar bokstavligen fram =)

Nu får ni göra en kullerbytta i livet och ta för er något annat roligt i samma anda , ni är ju mycket begåvade och kreativa så det kommer helt säkert att lösa sig =)
Ha det bra och många kramar från
Sussi O
PS: Som du sa , DU finns ju !!!

Anonym sa...

Vi hälsar till dig här i från
Speedheater System AB

Katarina sa...

Men va??? Gumman jag ringer!!!

Kraaaaamar
Katarina

me and alice sa...

Hej Anette!
Här kommer lite styrkekramar till er på Torsdagskvällen!!
Kram Susanne

White Season sa...

Hej Anette,
Stackare fy förstår att det svider i hjärtat! All tid och allt som man lagt ner... Men du är ju våran bästa bästa, så det kommer en vändning till det bättre längre fram även att det är tungt och svårt att tro...
Många lyckokramar till dig min vän! Kramar Malin

Carina sa...

Nä men gud så trist!!! Åh vad lesdsen jag blev när jag läste detta. Ni har en så otroligt mysig och fin butik!

Kram/Carina

En Doft Av Lavendel sa...

Hej Anette!
Men fyy va jobbigt & trist!!
Tänker på er!

Många varma kramar från Benita

Alvas Hus sa...

Hej Anette,

Jag lider verkligen med dig och jag hoppas att du kommer starkare ur detta så småningom. Du är en fantastisk människa som bjuder på dig själv och ger otroligt med inspiration.
Jag önskar dig all lycka i framtiden!

Kramar från Sandra

Maria sa...

Fy sjutton vad trist Anette, jag lider med dig och din syster. Hoppas du känner det ända upp till Kalix.
Nu tror jag att det kommer att ordna sig till det bästa för dig. Du är så otroligt kreativ och superduktig.
Du kommer att få många fina erbjudanden framöver.
Det brukar finnas en mening med allt som sker och kanske du kommer att åka runt i min drömbil. den du visade på stora lurardagen.
Massor av kramar & tankar till er!
Maria

Mrs W sa...

Finns inte mkt man kan säga för att göra ngt bättre. Dock är detta början på ngt nytt och vem vet vad för spännande som lurar bakom hörnet. Du verkar vara en riktigt entreprenör så jag tror inte du går sysslolös särskilt länge

Kram

milly Garden sa...

Hej Anette, Så tråkigt!!! Det var verkligen ett tråkigt besked, jag som hoppats på att er företag verkligen gick bra! Är själv egenföretagare... så man funderar mycket på sånt för man känner verkligen med andra företagare! Jag driver en skeppshandel tillsammans med en till tjej vi är nu inne på 6 året...vilket inneburit dålig lön ingen semester och massor av arbete! Men det positiva är att vi lärt oss otroligt mycket av det, men nu känner vi att det är daggs att ändra kurs och jag kommer tyvärr bli arbetslös from 1 juni. Men får väll se det som ännu en utmaning i livet! Lika som för dig! Vi fixar det här eller hur Anette! Förstår att du har det tufft men är helt säker på att du kommer dig stärkt ur det!

kram Marina

Vita små hjärtan sa...

Å vad tråkigt. Känner igen detta. Har jobbat i presentbutik, hon hade bara mig anställd. Så man var delaktig i mycket. Men nu i feb så va hon tvungen att bomma igen. Tråkigt för henne och naturligtvis för mig också. ha de så gott du kan! Kram/Agnetha

Jenny sa...

Hej Anette!
Vad tråkigt för er!! Du är en så duktig och kreativ person som verkligen kan det här med inredning, är säker på att du kommer hitta på något nytt inom detta område.

Kan du inte jobba som stylist och göra hemma hos reportage på heltid??

Stor kram Jenny

Veera sa...

Jag skiver jätte dålig svenska, men var tvungen att skriva. Vad ledsen jag blev när jag läste att ni slutar! Har varit till din butik någrå gånger och vi har egen indreningsbutik i Finland.

Fast vi har funnits bara under att år, vet jag hur tressad man kan bli och hur ostabilt allt är. :( Du verkar vara jätte kreativ person och jag hoppas att du hittar på något nytt som ger dig glädje!

Kram Veera

Solrosen Ulrika sa...

God kväll!
Fick höra den jätte tråkiga nyheten idag o är så ledsen för er skull...Vet vilken tid o energi och vilken passion som läggs ner i ett eget företag. Måste kännas tomt nu ett tag framöver...tomt för oss Kalixbor oxå!!!Vet, liksom alla andra, att efter alla tårar kommer solen lysa i ditt sinne igen och öppna nya spännande dörrar. Men fram till dess önskar jag dig all kärlek och stor respekt för din ärlighet och styrka! Kram Solrosen

Grodmamman sa...

Så tråkigt! Men du verkar vara en stark och handlingskraftig kvinna, så det löser sig säkert! Inte kul att må så dåligt.
Kram

Sol sa...

Hei. Det var veldig trist å lese om butikken din som du har jobbet og kjempet sånn for......!!Det er tunge tider. jeg ønsker sdeg all mulig lykke til, og er sikker på at en ny dør åpnes for deg. Du er jo så dyktig, har amsse vilje til å stå på. Stor klem fra meg.

Vida sa...

Nej, vad tråkigt....ja det är många vägskäl vi ska göra viktiga val vid. Men du har så mycket jädra anamma i dej så du ska se att allt ordnar sig även om det just nu inte kanske känns så.
Hoppas du känner att vi är många som kramar dej och är lyckliga att få följa dej en bit på vägen genom din blogg.
Kram
Vida

Jenny sa...

Sitter och läser och blir riktigt ledsen för er skull! Fy vad tråkigt!!! Jag förstår om det måste göra ont. Jag håller tummarna för er att det löser sig! Styrkekramar!!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Mona A sa...

Jättetråkigt att det blev såhär! Jag kramar om dig och vill säga såhär, att det finns inget ont som inte har nåt gott med sig! Och det finns en mening med allt, även om det inte känns så nu! Du ska se att du snart kan se detta tråkiga som händer med andra ögon!

Jag fortsätter läsa din blogg, tur att du inte lägger ned den!

Styrkekramar från
Mona

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 203   Nyare› Senaste»