onsdag 13 maj 2009

My Home finns inte längre !!!

Jaa hörni, Måndag den 11 Maj var vi tvungna att ansöka vår butik My Home i konkurs !!
Vi tog det beslutet efter många möten, samtal och funderinger, men det var bara att inse att det gick inte längre...Företaget har funnits i över 30 år, aldrig trodde väl vi att den här finans krisen skulle ta oss..men det gjorde den, och fort gick det, bara på några månader så var det ett faktum ! När inte kunderna handlar, jaa då är det illa...att även ha en webbutik tror många är en räddning, men jaa, det finns många på marknaden nu, det är inte lätt kan jag säga. Webbutiken är inbakad i My Home AB, så den försvinner nog också. Om ingen kommer och köper hela rasket förstås, det vore ju toppen...vi får se...
Jag har inte sovit, haft hjärtklappning, yrsel, jaa ni kan nog förstå...aldrig har jag väl gråtit så mycket heller...mitt allt..vår butik går i graven, jag har jobbat i den i över 20 år...och jobba det kan jag lova att man får göra då man har eget, här finns det inte något givet såsom semester eller lön..det var bara att kämpa på.
De närmaste dagarna kommer vi att jobba i en stängd butik, det är inventering och bokföring som ska färdigställas.


Jag har lärt mig otroligt mycket på den här resan som egenföretagare, och aldrig kunde jag väl tro att den resan skulle sluta nu..och så här ! Allt har varit så upprivande de här dagarna...man funderar på `Vad händer nu med mig ? ´....
Men jag tror och hoppas att vi syns i andra sammanhang i framtiden...och nu vill jag passa på att tacka alla härliga, snälla kunder som vi har haft genom åren, för trots allt detta elände så har vi ju haft så roligt på denna resa, det får man inte glömma !! TACK !!
Kraam Anette
P.s Bloggen lägger jag inte ner, om ni undrar...den kommer att finnas, för jag finns ju...eller hur ?
Också vill jag tacka för alla fina, stöttande mail och samtal jag har fått..det värmer, jag ska svara så fort jag hinner till alla....

203 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 203 av 203
Pengastorm sa...

Nej vad tråkigt! Jag har följt din blogg länge nu, tycker det va jättetråkigt att det blev såhär! Dumma finnans kris! Dumma!!!

Lisa Marklund sa...

Men gud vad ledsamt, läste det idag på din här på din blogg, som någon skrev...det finns inget ont som inte har något gott med sig..men förstår alla dina tårar..
Varma kramar till dig och all lycka till nya spännande projekt, för det kommer var så säker.
Kram Lisa

Anonym sa...

Kära Annette!
Inte är din arm borta, den är bara lite domnad för tillfället.
Hela du är full av verksamhetsiver, ta vara på det och du ska se att när det är som mörkast så kommer du att se en svag strimma ljus - grip tag i denna och fortsätt framåt och uppåt.
Njut av sommaren och kom ihåg att naturen har en läkande inverkan på oss människor, så ut i det gröna och bara känn och andas - frihet.
Kram
Mona

«Äldst ‹Äldre   201 – 203 av 203   Nyare› Senaste»