torsdag 22 november 2012

Köpa mer utrymme på bloggen !!

Är det någon som kan hjälpa mig ? Blogger säger att jag har fyllt mitt utrymme och måste nu betala för att kunna lägga in fler bilder !! Jag klickar på länken till det billigaste alternativet, sen kommer en ruta upp där det står Bekräfta ditt köp Fortsätt till Check out, men ingenting händer då jag trycker där...vad ska jag göra ? Det står också att man ska använda Goggle drive eller picasa eller Gmail, jag har i nuläget ingen av dom, vad har ni ?
Vore jätte glad om någon kunde hjälpa mig.
Kraaam Anette

31 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Tänk samma sak hände mej igår, allså att bildutrymmet var fullt.. Jag gick in på det billigaste allternativet och då kom det att betala under 2€ i mån.. Tyckte ju det var lite dyrt men tryckte på det i alla fall. Så var det bara Visa fram... Hade för två år sedan köpt utrymme för 4€ och det var tydligen slut nu... Så då hittade jag inget annat allternativ än att ta ett månadsutrymme...
Kanske jag nu betalar per månad 2 €, men tänkte att en hobby får väl kosta..
Hoppas det löser sej !
Ps. Skall just åka in till H:fors och bli fotad/ filmad av ett danskt team då jag får mina nya glasögon.. Spännande..
Kraam
Sanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Jag gjorde samma för ett tag sen, betalar nu 17:- i månaden. Börja om och läs igen, sakta. Jag kommer inte ihåg hur det stod, hoppas du får till det, kan ju vara ett tillfälligt fel från blogger också. Nu imorse kunde jag inte länka.
Stor kram
AnnaMaria

Anonym sa...

Verkar som att alla som har blogger har fått samma meddelande. Kan det verkligen stämma att allas utrymme har blivit fullt samtidigt.
Mystiskt?!
Ha en bra dag
Kram
AC

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

God morgon!

Mysko om flera har fått samma meddelande plötsligt. Fick ett sånt meddelande för ca 1 år sen o måtte trö till!

Hoppas du får det till!

Klem Anna

♥ Erican Vaaleita Unelmia ♥ sa...

Mina bilder överförs automatiskt till picasa-albumet!! Men ett knep att få utrymmet att räcka längre är att förminska sina bilder till 800megapeixel innan man lägger dem på bloggen. Men köpa är väl det enda alternativet?!?! VÄrför du inte kom vidare så har jag ingen aning om värför den säger så.
Hoppas du kommer på en lösning.
Önskar dej en fin dag.
Kram Erica

Clara sa...

Preciiis samma sak har hänt mig!! Så jag antar att det enda alternativet är att köpa mer utrymme, det kostade visst inte så mkt!!

Kramar

Ann-Catrin sa...

Gjorde precis det igår med... faktiskt väldigt konstigt att så mångas utrymme tagit slut samtidigt.
Tog oxå det billigaste alternativet.
Tänkte förts jag skulle försäka ta bort massa gamla bilder men det är ju ohållbart i längden..
jag kunde inte heller komma vidare först men då var det att jag behövde göra en kortuppdatering..
Hoppas det löser sig..
kram A-C

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej igen
Precis som du har jag alla foton i mappar på skrivbordet, jan-dec. Vet att många trixar och ändrar format och sånt, men och köpa nytt utrymme är enklast och snabbaste vägen ur detta. Bloggers smarta affärsidé, tänk den här lilla summan ggr alla bloggare! Hoppas du kan klicka dig fram till betalning, och ett litet obs, använd ett konto där du inte har så mycket pengar.
Hoppas hoppas du fixar detta idag
Kramar
AnnaMaria

In my house sa...

Heeeej, jag tror inte att du ska betala med mera, utan det får bara plats ett visst antal bilder nånstans, så Eas brukar radera gamla bilder, så att jag får utrymme till att göra fler inlägg.... så jag tror att det är det,,,, du ska absolut inte betala eller dona med sånt..... vill du att jag kollar med eas hur man tar bort bilder??????


Kram josse

LOPPISLIV sa...

Heeej, skrev precis en kommentar på ditt förra inlägg. Jag fick samma problem för ca ett år sedan, men gällande alla bilder till höger, gick in på något som hette picasa har jag för mig, det kom upp en inloggningsruta, loggade in med samma som till bloggen och där kunde jag radera bilder. Jag har inte testat mer sen, och inte lagt till mer sidobilder heller. Men har hört av flera att de fått köpa mer plats. Berätta gärna hur du gör! Kraaam Paula

pysseltanten sa...

Exakt samma sak hände mej igår!...Mystiskt detta, när jag läser att så många fått samma besked, samtidigt?!...Man blir ju lite misstänksam...
Har fyllt på mitt lagringsutrymme en gång innan, men då var det en engångssumma, typ 50 kronor. Jag kom inte heller vidare med min beställning igår...o nu undrar jag om jag ens ska försöka...När jag lägger in bilderna på inlägget, läggs de automatiskt i Picasa, o där kunde jag sen hämta den...Jättekonstigt!
Lycka till!
Kram Git

Sallys hus sa...

Godmorgon gumman!

Hmm..det verkar ju som en väldans massa har fått samma meddelande samtidigt...knepigt..
Sitta o radera bilder och gamla inlägg det vill inte jag..jag vill ha allting kvar och 17 kr i månaden tycker jag är rätt överkomligt..;) Men det är jätte konstigt att du inte kommer vidare.
Har du fyllt i kortnummer och allt och bekräftat så borde det ju gå igenom...att man måste använda Picasa kan jag inte tänka mig...det är väl jätte många som använder andra redigeringsallternativ?
SJälv har jag Picasa för att det är enkelt och gratis...
Hoppas det löser sig, skriv hur det gick sen...
Kram Katarina

~ INA ~ Inas☆House sa...

Hejsan!
Jag vägrar att betala för något som är gratis så jag gjorde bilderna lite mindre. ca 800*600 och att bilderna är i .jpg.
Då funkar det bra.

Detta hände mig för ca ett år sedan och nu kan jag ladda upp lite större bilder igen. Konstig men det funkar. :) Visst, det kostar inte mycket men jag vet inte ens vad eller vem pengarna går till så därför förminskar jag bilderna hellre.

Lycka till! :)
Ina

Therése S sa...

Om man nu ska börja betala för en gratisportal hade jag hellre köpt ett riktigt webbhotell och domän.

Men testa att göra mindre bilder.
Vet iof hur stora dina bilder är när du laddar upp dem men du kan ju alltid göra dem i samma stl som textbredden är!?!

Lycka till.
Kram // Tess.
www.blog.ninatess.com

fd. tesslounge.com

Sofie sa...

Precis som dig och många andra fick jag också upp det där, och jag skaffade Picasa (och då är jag verkligen inte teknisk men jag lyckades få ner det till datorn på något vis) och då vips! kunde jag ladda upp bilder utan problem på bloggen igen. Så kolla upp att skaffa Picasa först innan du betalar.

Kram, Sofie

Unknown sa...

Hej!
det finns flera sätt att lösa det hela.
I första hand kan du gå in och lägga till fler bloggskribenter. Ex din man. Logga sedan in med hans mejladress så kan du fortsätta att blogga. har hört att man kan göra så. Har inte själv testat.
har bloggat på samma sida i 5 år. Men har istort sätt alltid förminskat mina bilder, då räcker utrymmet på bloggen. jag har fortfarande massa kvar!
Lycka till/Anna

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hade världens strul igår där det stod att mitt utrymme (Picasa) var slut och att jag var tvungen att köpa nytt.

Hittade: Fixa-din.blogspot.se/2012/06/mer-gratis-bildutrymme-gor-sa-har.html

Följde instruktionerna och skaffade mig ett googlekonto till, och länkade ihop det nya med det gamla, så att man har den ursprungliga adressen kvar. På det visat fick man 1 MG till, med bildutrymme.

Kram
Petronella

sussi alfidalfi sussinghurst sa...

Jeg har også i dag fået samme besked. Jeg har oprettet en ny g-mail konto - og givet den konto tilladelse som redaktør, så nu kan jeg lægge billeder ind fra den nye g-mail konto.

Fru Z sa...

Hej du! Samma hände mig precis nyss!! Glad att veta hur du bestämmer dig för att göra så kör jag samma! Mystiskt bara att ALLA verkar få samma meddelande...låter konstigt! Fin dag till dig!

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Hej! Jag tycker det enklaste sätter är att förminska bilderna. Det är gratis, man behöver inte någon annan skribent utan kan fortsätta blogga. :)
Jag laddade ner Picasa (gratis) där bilderna laddas in automatisk när du laddar upp bilder på datorn. Längst ner finns en knapp där det står exportera där du kan välja vart du vill lägga dina "mindre" bilder, sen är det bara att ladda upp dem på bloggen utan problem. Jag har en mer utförlig beskrivning på min blogg under kategorin: Tips, långt ner.

Hoppas det löser sig! :)

Kram Caroline

Anonym sa...

Man behöver inte betala. Det går att kringgå.
Läs här:

http://fixadinblogg.com/index.php?/topic/5001-slut-pa-ledigt-utrymme/

Bitte

Anonym sa...

Blogger kommer att utöka Gb.
http://googleblog.blogspot.se/2012/09/more-spring-cleaning.html
Eos

Från Mitt Kök - Susanne sa...

Det här verkar skumt! Har precis fått samma meddelande! Ska försöka med något av alla bra tips ni lämnat! Tack!

Helens Universum sa...

Förstår här på din sida att flera haft detta problem som du nämner. Jag är ju relativt ny bloggare, men det är ju bra att höra om vad som kan väntas hända!
Hoppas det löser sig,och ha det gott!
*Kram Helen

Vitspets sa...

Precis samma sak har hänt mig idag !
Kram Karina

hällkulla sa...

Hej! Vi tycks vara många som fått samma besked igår! Har dock inte förslag på nån lösning eftersom det är första gången jag fått beskedet. Är själv lite fundersam hur lösa detta!
Ha det gott!
Krm
Pi

Pentamom sa...

Jag kan ingenting om det, men såg att Monstermalla tipsade om det på sin blogg http://www.monstermalla.se/2012/11/har-du-slut-bildutrymme-pa-bloggen.html

Maria sa...

Hej Anette!

Kommer du ihåg att jag mailade dig om detta för någon månad sedan? Jag pratade med meandalice också men fick inget bra svar.

Google har bytt system, det är därför alla får detta samtidigt. Det har varit 1 GB bildminne innan, nu får du 25 för ca 20:- i månaden istället, Google har kommit på att de kan tjäna pengar. Å andra sidan, 1 GB räckte i ca tre-fyra år, 25 lär räcka ett tag så du lär inte behöva köpa mer. På tio år blir 2400:-, en hyfsat billig hobby om man inte vill hålla på och radera gamla inlägg på sin blogg hela tiden.

Det finns nog inga bra genvägar, att minska bilder etc utan förr eller senare åker du på det ändå.

När du valt 25 GB och bekräftat ditt köp så tar det en stund även om skärmen visar att det inte gick, vänta bara. Skulle du ha råkat registrera flera beställningar så kommer det att synas på ditt google konto (där du ser alla beställningar sedan bloggstarten). Hur som haver, de tar ändå bara betalt för en, de andra visar 0,00. Du kan makulera de som inte kostat något och så har du bara en kvar. Det funkar finfint.

Har du frågor så hör av dig, jag har lärt mig allt om detta de senaste dagarna.

Gällande Picasa webalbum så har alla bloggar det, det är ett fotoalbum online som lagrar alla dina bilder och raderar du någon bild där så försvinner de även från din blogg. Ditt picasa kan du även det se via ditt google-konto.

Ha det bra, lycka till!

Kram!!

Anonym sa...

[p]Every handbag has its story . Whilst purchasing a custom pocket book, you [url=http://www.chanelbagsoutlett.co.uk]chanel bags[/url] need to choose the design that's preferred for you personally . In fact, you can do some plans to avoid these troubles for your next smooth [url=http://www.cchanelhandbagssale.co.uk]chanel handbags[/url] traveling . There are a number of several types of designer handbags but what most people want is genuine [url=http://www.cchanelhandbagssale.co.uk]chanel handbags sale[/url] leather-based handbags . There are manufacturers from China where you can design handbags and have them customized based [url=http://www.chanelbagsoutlett.co.uk]chanel bags uk[/url] on your designs and artworks . You can hardly know a bag隆炉s produce [url=http://www.chanelbagsoutlett.co.uk]chanel bags sale[/url] time . You can find other exquisite leather products on the other [url=http://www.cchanelhandbagssale.co.uk]chanel handbags outlet[/url] painting . Custom fabric,leather,lining,hardware,logo etc could all be customized with a professional custom bag manufacturer.[/p]

Anonym sa...

Кабельная продукция - один из важных продуктов, применяемых для полнофункциональной деятельности электрооборудования. Разнообразие моделей и марок кабеля на сайте ООО "Спецкомплект" Предлагают широкий выбор для оптового и розничного клиента.
Компания предлагает ассортимент качественных товаров, таких как лотки ЛМГ, ЛМ, ЛНМЗ, ЛМЗ, Арматура для СИП ENSTO, КВВГ, КВбБШв, АС,ДКС, оптический кабель ОКГ, ОКБ, ОКЛ, ОКК.
Сборка электро-щитового оборудования - ЩРНМ, ЩМП, ЯБПВУ высокого качества по доступной цене, смотрите обзор на сайте компании.
Specomplect: [url=http://specomplect.ru]лотки ЛНМЗТ[/url]

Anonym sa...

Магазин музыкальных инструментов реализует качественные гитары от брендов Epiphone и Yamaha. Гитара купить недорого отличного качества возможно теперь любому, работает услуга доставки гитары на дом.
Gitara.In.Ua - [url=http://gitara.in.ua]синтезаторы yamaha[/url]