måndag 18 maj 2009

Armen är fortfarande borta !!

Armen är fortfarande borta, sinnet och själen är i chock....men jag tar dag för dag. Det är tur att vi går mot sommaren nu, det känns alltid lättare då, med ljuset och naturen.


Jag har städat i glasverandan, gjort sommarfint där inne...


Också har jag grävt och påtat i trädgården, det är som balsam för själen, jag förstår varför det finns trädgårdsterapi, för det är verkligen terapi för kropp och själ...att gräva och dona och arbeta med kroppen. Jag kom på lite nya ideer till trädgården, ser ni...kreativiteten börjar komma tillbaka !!


Den här bilden fotade jag igår, det är inte så grönt här i Norr ännu, men det kommer, och fort går det då det sätter igång...



Så här såg det ut den 27 April, så ni ser det har ju hänt en del, snön är borta och isen på älven !
Jag vill än en gång tacka alla för de fina kommentarerna, mailen och telefonsamtalen !! Tack snälla ni..jag har fått samtal från kunder som tycker det är fruktansvärt att vi inte finns mera, de säger att de kommer att sakna oss, samma här, vi kommer att sakna er...det var oerhört tråkigt att det inte gick att driva butiken i Kalix...
Ha det nu så bra alla
Kraam Anette

70 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Anette. Skönt och se ditt inlägg, du är så duktig som kämpar på. Din veranda är så sommarfin.
Kram till dig
AnnaMaria

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!!
Ja, förstår attd et är tungt..Att plötsligt det man har haft att se fram emot varje dag är borta..Allt med butiken var ju din invanda miljö..Som inte finns längre!!

men det är som du säger d är i de bästa tiden nu..Sommar och sol och trädgård är super bra terapi!!

När det är tungt mår jag sågott av att greja i trädgården..nått som oxå är befriande är att måla..det är grymt avkopplande när stressen kryper på..

Härligt att se att snön har förförsvunnit..Ska bli så roligt att se er natur vakna upp..
ha det så bra vännen..
jag tänker mycket på dig och din familj..

Kram Anna

Gammelbålsta sa...

Hej!
Det är bra att du gör saker , trädgårdsarbete är toppen som terapi. Din veranda är underbar och vilket vackert läge ni har på er tomt. Tänker på dig... Ha det nu så jättebra Kram Aydan

Anna-Lena sa...

Vad duktig du är som orkar göra saker. Vilka vackra bilder du visar! Det är inte konstigt att trädgårdsterapi är bra för själen. Märker själv hur bra jag mår när jag kommer ut i naturen. Det finns en kraft och det är samtidigt vilsamt där. Olika former av skapande är också bra - då kopplar jag av.

En tuff period väntar dig och det finns inte så mycket jag kan skriva som kan ge dig stöd just nu. Men jag vet i alla fall, av egen erfarenhet, att det så småningom kommer en dag, en dag då allt börjar kännas lite bättre igen! Det är ett stort sorgearbete som du måste ta dig igenom. Skönt att läsa att du och din familj har så många som stöttar er.

Trots att jag inte känner er tänker jag jättemycket på dig och din syster.

sänder mina varmaste kramar

Anonym sa...

Hejsan Anette,
Ha en ny solig underbar vecka i din trädgård,och det är faktiskt sant, att vistas ute och påta i jorden är som en lisa för själen.
Soliga hälsningar
Sanne

Anonym sa...

Du är ännu ung och nu är det en ny etapp i livet som börjar. Sörj inte utan gläds åt det som varit.

Önskar dig lycka och ny kraft.

Kram från Eva-Mari

me and alice sa...

Hej Anette!
Åh nu har jag hämtat min fina lampa!!!! Miljoners tack!! Nu ska jag bara samsas med mig själv om var den ska hänga... Tror jag vet!
Vad skönt att du börjar få lusten tillbaka Anette! Och trädgårdsarbete är toppen för själen...
Tänk vilken skillnad det är på våra landsändor... Kanske en kopp kaffe på trappen om en stund??
Kraam till dig! /Susanne

LOPPISLIV sa...

Godmorgon Anette! Har tänkt en hel del på dig och din syster. Ni har haft en jobbig vår ni, men du ska se att det känns bättre snart, det är bara lite tungt just nu. Att påta i trädgården är så härligt, för många år sedan gillade jag inte det alls men har börjat se tjusningen nu på senare år, man hamnar i egna tankar och blir mör i både kropp och själ av att gräva och luka. Ha en fin måndag. Kram på dig /Paula

Tulipa sa...

Godmorgon!
Dag för dag går...
Jag kan inte förstå hur det känns, bara att det känns fruktansvärt sorgligt och tomt och katastrofalt...
Vad skönt att läsa att du vårstädat, grävt i trädgården...sånt som ger kroppen och själen kraft och låter tankarna flöda fritt.

Ha det så bra!

Kram Mariette

Anonym sa...

Goedemorgen Anette,
Take every day as it comes and very slowly things will get better.....and do not only think about this sad thing that happened but also about all those many years that you had such a good time in the shop and the great contact with the customers you had !!
Take care, Janneke.

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anette!

Tänkte precis på dig här på morgonen och undrade hur det är med dig. Skönt att höra att kreativiteten inte är borta och att det händer lite saker där i ditt trädgårdsland. Här blommar syrenerna för fullt och det känns underligt att se den där bilden med snön faktiskt :)

Stor kram Jenny

hemtrevnad marie sa...

God morgon Anette!
Så skönt att du kunnat pyssla lite ...det är den bästa terapin att göra det man gillar!!
Du har det så vackert i glasverandan...och den är nog en plats där själen kan läka!
kramar i massor!

Rummet för välbefinnande sa...

Blir alltid lika glad när jag ser att du gjort ett inlägg!!!!!!
Vilken glasveranda. Där kan jag tänka mig att sitta en stund *ler*
Vad härligt att du påtat i trädgården, att du gjort fint på glasverandan.......
Det gör gott för själen och det blir som en stunds meditation. Allt det där som bara, vanvettigt snurrat runt där inne i huvudet sista tiden - det får möjligheten att så sakteliga falla på plats, sak efter sak.

Idag regnar det här och jag ska ta mig till jobbet och jag tror nästan att jag ska orka med några fler timmar nu. Annars vet du är det precis som om kroppen bara inte orkat med. Men, idag är första dagen utan antibiotika så nu är jag på G igen!!! Ohhhh yeah!
Ja, man får ta en dag i taget, eller hur min vän?!...
En stor måndagskram till dig!
Mia

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja usch Anette... Ja jag förstår att det känns sååå tungt och jobbigt. Men det vänder snart ska du se.

Men visst är det så härligt att få påta i trädgården! Jag var med räfsan i den sista snöhögen och försökte röra om! Fy fasiken det skulle jag inte ha gjort!!! Fullt med snöloppsbett fick jag!
Men skitsamma... det är såå ljuvligt att få vara ute och fixa och dona. Ja men hur less har man inte varit på denna jäkla vinter!
Ha det så gott i den härliga solen!

KRAM Anita

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej Vännen!
Så fint & fräscht du fixat! Nu är det bara gästerna som saknas;)
Så härligt vädet vi haft under helgen, varmt & soligt, det är vi ju inte hittils i år bortskämda med..
Terry ikväll...ooo så spännande, Hoppas bara han inte kommer till mig!
Ha det gott & passa på att sola för mig också:)
Kramar Camilla

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Idag har sommaren kommit till Luleå - så kändes det i morse när jag steg ut på bron!
+15 i skuggan dessutom.
Löven har växt i natt!
Ja, trädgårdspyssel är bra för själen och det finns ett ljus i horisonten, jag vet!
Ta vara på tiden hur fel det ändå låter!
Carin

Vitt o Vältummat sa...

Skönt att livet börjar återvända...Verandan blev ju jättefin!
Kram/Åsa

A sa...

Du måste tro på att stängs en dörr, så öppnas en annan. Och hittar du inte en öppen dörr, så leta efter ett öppet fönster. Du finns, alltså kan du!
Kram A

Peter Olofsson sa...

Hej Anette! Oumberlige Peter skickar lite stöd och kraft till dig har lite över, det kommer nog som sagt ta ett tag innan armen växer ut igen, men vårda stumpen vä för den måste vara fullt utväxt till det är dags igen, för klart att butiken återuppstår om något år, du sitter ju på ett "kundregister" som är värt en förmögenhet alltså dina vänner på nätet! Sitter och jobbar för fullt på min smärtföreningssiada just nu och det ena utesluter inte det andra och ingens liv ska jämföras med någon annans, allt är som sagt sina upplevelser. Gå nu in på www.oumberligating.blogspot.com och få lite boktips ifrån mig(ler)
kram ifrån Peter! Ha det så bra som det bara går!

emilias gömmor... sa...

Hej Anette!
Jag brukar kolla din blogg varje dag. Det känns som att man känner dig. Jag råkade ut för nästan samma sak för ca 17 år sedan. Jag fick mitt första barn då, som utvecklade astma när han bara var någon månad gammal. Oftast fick han sina astma-anfall natte-tid. Vi var på akuten flera gånger i veckan.En trött och slutkörd, ensam mamma , förstod jag att jag var tvungen att göra mig av med företaget. Enskild firma, skulder som inte kunde betalas. Då var det rätt så nattsvart. Det tog flera år innan jag kunde börja betala. Bara för något år sedan är det färdigbetalt. Och jag lovar, det har varit tungt! Efter regn kommer det solsken...
Men just i början tänker man inte så...

Tusen kramar på dig Anette!

Mimmi

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anette, å din veranda är avundsvärd, så himla mysig, jag skulle verkligen vilja ha en sådan, så vackert och de där dörrarna du har är otroligt vackra!
Och stegen lutande där bakom...

Vilken skillnad med snön, men visst är det kul i blogglandet, att vi får liksom längre årstider för på ena stället blommar syrenerna och på ett annat har just snön försvunnit, på så vis blir våren längre, bra va: )

Ja, din kreativitet kommer nog aldrig försvinna, än vad som händer, den kan kanske bli tillfälligt förlamad men du är snart i ditt esse igen, och som sagt, det är ju inte för intet man blir nominerad till Kalix ambassadör!

Jag vet, man höjer ribban efter vad som hänt och att butiken ska stänga är ett trist och chockartat slag men snart kommer du komma till den punkten då du inser att du är frisk, har familj, vackert hus och bästa bloggen : ) Joooho!!!

Ha en bra solig ny vecka bloggkompis! mari.

Uttan sa...

Hej!

Kollar din blogg varje dag men när jag fick läsa om vad som hänt visste jag inte vad jag skulle skriva,vad säger man?
Men jag har tänkt mycket på dej.
Nu är våren på väg också till dej och värmen får vi hoppas.
Du har gjort så fint på din veranda där kan du sitta och fundera ut nått bra eller bara vara.
Var sak har sin tid...
Och kom ihåg...du har massor att ge inte minst till oss bloggare.

Sköt om dej.
Kram!

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!

Vad skönt att du fortsätter att blogga trts allt. Det är ju också en terapi.Och att jobba i trädgården med händerna är som balsam för själen. Där föds många ideer.
Men jag förstår att det känns tungt. Och dessutom har du ju din mamma att tänka på. men ta en dag i sänder. Och njut av sommaren som kommer. Jag tänker på dig.

Go kramar Viveka

Unknown sa...

Hej

Vad fint det blev på verandan.
När man har varit med och drivit ett företag, så blir det ju som ett litet barn.
Som man sköter från morgon till kväll och även i drömmarna finns den ju alltid där.
Det tar tid att sörja, och man måste få låta det ta sin tid.
Tillslut ser man ett ljus och allt blir lättare.
Ha en bra dag
Carina

Marits vita skrin sa...

Hej Anette.

Jag har inte varit in till dig på ett par dagar så jag har toalt missat allt som har hänt.....

Jag tänker på dig och hoppas verkligen du tar dig ur det här och känner att du kommer ut starkare på andra sidan.

Många kramar från mig.
Marit

Gårdsromantik sa...

Men så vackert du bor där vid älven!

Vilken tur att du har en så fantastisk trädgård att hämta energi från - hoppas ni också har det härligt soligt.

Kram Maud

Karin Lindström sa...

Hej Anette min rara vän!

Ja fy så hemskt med allt detta för er! Jag tänker mycket på dig och kan väl sätta mig in i känslan. Det är i alla fall skönt att se att du fixar och donar. Det är så fint på er veranda, och härligt nu när ni kan använda den igen!

Jag har en liten sak till dig hos mig! Kanske den kan göra dig lite glad :)

Ha det så bra nu och ta väl hand om dig!
Många kramar
Karin

Liten Bod sa...

Älskar din veranda! Vi har haft en kyligare vår än på flera år, men nu är björkarna helt utslagna hos oss. Bra att du tar en dag i taget, och sysselsätter dig hemma. Kram, Tina

Made in Persbo...Carina sa...

Tänker på dig och hoppas att du snart mår bättre igen.
Så lustigt med handduken du har på bordet i verandan. Jag har en nästan exakt likadan som duk på mitt köksbord :)
Kraaam, Carina

Hem och Lycka sa...

Neeej vad lessen jag blir när jag läser om din butik.. Beklagar verkligen, det måste kännas fruktansvärt! Stor KRAM!

Anonym sa...

Hej Anette!
Hösten 2007 lämnade jag en kommentar hos dig och tackade för att du var så stolt över det du gjorde och kunde. Själv var jag nybliven företagare och kände mig "uppäten" av alla människor och tröttheten. Nu har säsongen dragit igång igen och jag är trött men glad. Glad att jag vågade göra denna resa det innebär att göra det jag verkligen vill! För jag tänkte så här, vad är det värsta som kan hända? Jag blir inte gatsopare i Guatemala för att jag går i personlig konkurs. Då får jag väl göra något annat.Du står i det nu, det värsta som kunde hända. Och världen fortsätter som om inget hänt, våren spricker ut och livet går vidare trots att du är mitt i den identitetskris det innebär att förlora företaget och allt du byggt upp.
Jag hoppas att du ger dig tid att sörja men även tid att känna VAD VILL JAG? För då kommer du att gå stark som flinta ur det här. Var stolt och glad över allt du åstadkommit, all inspiration du spridit i din butik, hämta kraft ur alla (hundratals!!) människor som stöder dig och se med tillförsikt fram emot vad som kommer att växa fram inom dig.
Stor kram från Linda i Blekinge

Min Skattkammare sa...

Din veranda är så ljuvlig!
Jag hoppas verkligen att du hittar frid och ro i ditt vackra hem och i naturen.
Jag har inga kloka råd till tröst, därför att ingen kan tränga in i någon annans hjärta och känna dess sorg eller glädje fullt ut.
Önskar dig bara frid i hjärtat och tro på framtiden.
Men min variant......att ha butik hemma, finns det i dina tankar? Det blir ju helt andra omkostnader. Och att tillverka mycket själv gör ju att man slipper en massa inköp för att fylla butiken. Du som är så kunnig och duktig på mycket!
Jag har byggt upp min butik från noll, från början var den nog lite halvtöntig, men det kommer ju aldrig din att vara i så fall! ;o)
Vad härligt att grönskan är på väg!
Jag har allt spanat in vädret och sett att det är fint hos er!
Massor av kramar
Kicki

n o r d i n g å r d e n sa...

...nej men, va glad jag blir, det lät spännade!!!!!! : )

lottens vita och gröna sa...

kära goa anette, var inne här i helgen och fick en chock, såååå ledsen är jag för din skull vännen, det finns inga ord som passar..vill bara säga tt jag tycker du är en fantstisk kvinna och är alldeles säker på att detta kommer ta dig till nåt fanastisk för det är du om nån värd! hoppas nu att mitt inlägg funkar att skicka idag förra gången bara studsade det...du ska veta att jag tänker på dig vännen och skickar cyber kraft från hela mitt hjärta!

varmkram lotten

Anonym sa...

Hej Anette!

Jag beklagar verkligen att ni får stänga butiken, jag kan inte ens tänka mig hur jobbig det måste vara för hjärta och själ just nu.
Skickar styrke kramar från Usa i alla fall.
Du vet det förmodligen men den här bloggen http://vintagerosecollection.blogspot.com/ nämner din blogg och visar bilder från din blogg. Kul med reklam over here....
Kram Bodil, Matilda och en ny trimmad Skåne hälsar till Nisse.

Fru Sirlig sa...

Ja det var verkligen sorgligt att butiken inte kunde överleva längre. Fast du finns ju kvar och när tiden är mogen så är jag säker på att du kommer styrkt ur det här.

Önskar dig verkligen stort lycka till. Din webbutik är väl ändå kvar? Den borde ju funka, fast kanske det inte blir så mycket...

Njut av din vackra gård, ser så fint ut!

Kram Heléne

In my house sa...

Hej min lilla smulpaj..... Tänker på dig, jämt å ständigt ;) ska du veta!!!! Tur att du har NISSE,,,, å TUR att jag har SNUFFE!!!!!

- Jag förstår dig, å du får sörja....

- Vi skaffade Snuffe,,, mycket pga att jag ville ha sällskap å en kompis... Nu klarar jag mig inte utan honom i några timmar! Får Snuffe abstinens,,,, så det är tur att vi har dom små vita liven,,,, Tänker på dig


STOR VARM KRAAAM j

Handplockat sa...

här kommer bästa måndagskramen
till dej och syrran

Kristall & Pynt sa...

Jättefin veranda du har, och dina bondrokokostolar är så vackra,har själv såna.
Ha det gott

mig & alice sa...

Hej min vän.

Jag tänker på dig varje dag, hur du mår och vad du inte måste genomgå just nu.

Jag kan förstå att det känns som att en del av dig är borta.

Det är precis som du säger ändå skönt att vi går mot ljusare tider och sommaren, allt känns ändå lite lättare då. Trädgård är en fantastisk avslappnande syssla, man släpper tankarna på allt annat.

Tycker du gör helt rätt i som sörjer din förlust innan du hoppar på nästa tåg. Det är en process du måste igenom, så är det ju bara.

Finns här för dig, det vet du.
Varma kramar
Melinda

Flaggduken 2 sa...

Hej Anette!
Oj vad det hänt mycket med naturen på bara ett par vecor hos er. Vad vackert ni har det med närhet till vattnet.
Och visst är det bra att sätta spaden i marken & så nytt...
Må så gott nu & upp med hakan!
Något nytt väntar runt hörnet & när du minst anar det...
Kram Petra

Susanne sa...

jag har precis läst dina sorgliga rader..Jag hade ingen aning och skäms att jag inte varit inne mer o tittat hos dig.Nu vill jag bara sända en stor kram i sorgearbetet..Hoppas att du finner nya saker som kommer att ge dig lika mycket..Kram Susanne I fare

vardagsvitt sa...

Det finns en tid för allt och nu är det dax för någonting annat det finns framför dig men du har bara inte öppnat dina ögon för just den möjligheten utan den kommer du att se när du är redo så ta det med ro och njut av din paus, samla kraft och inspireras av allt runt om dig!
Kram Marith

Annas skattkammare sa...

Ja jag kan bara tänka mig hur det känns att förlora något man byggt upp så fint som ni gjort! Skönt att krativiteten börjar komma och att du får vara ute och greja, det låter som om du är vid ganska gott mod.. Jag hade nog legat inne i soffan och deppat..
Kram /Anna

Kallholmen sa...

Nu får du samla på "gobitar" både från den underbara företagsresa du gjort och alla fantstiska kunder du haft samt från det som är fint runt omkring läget ni bor i, din underbara glasveranda och sommaren som är i antågande.
Sen får du gråta också för delen som fattas...jag läste ditt inlägg om att My Home inte fanns längre högt för min man så började jag "flenna" som vi säger i Skelleftehamn!
Jag tror att det kommer så nära en när man driver och lever med företag och man känner precis hur det skulle kännas.
Vi skelleftehamnare kommer från ett arbetar samhälle och vi "flennar" (gråter inte i onödan) Vi kramas inte heller men det har jag också kommit över för länge sen.
Ta hand om dig nu.
Flenniga Kramar Carolina

Agnes Maria sa...

Hej Anette !!

Så tråkigt med Butiken, förstår att ni är jätteledsna, det är vi alla andra oxå, den var ju så mysig !
Men jag ser att du är på gång ...
så härligt, för du är ju så otroligt duktig och inspirerande tjej!
Tack söta du för det.
Och som man säger, allt slut är början på något nytt.
Många kramar från mig.
Åsa

Marie sa...

Det är nog så du får göra, ta en dag i taget och ta dig tid att sörja butiken och riktigt förstå vad som har hänt. Härligt att våren har börjat komma till er nu och att du kan vara ute och fixa och dona, jag håller med om att det är rena rama terapin att greja i trädgården.

Ta hand om dig!
Massor av kramar
Marie

Ps. Jo, lampan kom i fredags, den är superfin! Den kommer passa perfekt ute i nya hallen. Visar sen när den har kommit på plats.

Hem och Harmoni Marie sa...

Usch, jag lider med dig. Men jag hoppas och tror att du snart finner något annat bra!
Kanske fler fina tidningsreportage?

Ha det gott i vårsolen!
Kram Marie

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Det är så härligt att du bloggar =) Det är nog det man behöver göra för att kunna gå vidare, saker som man tycker om att göra, menar jag...Det lättar upp lite grann...

Verkligen ett fint rum. Där sitter man nog länge och fikar ocj kacklar =)

Ha det så gott. Kraaam Pirre

Rosetrend sa...

Takk for titten! En flott blogg å gå innom. Kommer sikkert til å tenke på deg og bloggen til sommeren når jeg, i likhet med mange andre nordmenn, drar forbi, klar for litt campingferie i Sverige!
Ha en fin uke :o)

gamla skolan sa...

Förstår att du har det jobbigt !! Vill bara tacka för lamporna som jag hämtade ut idag , jag är jättenöjd ! Kramar Susanne den gamla skolan

Kamomilla sa...

Du kämpar på du, jag anade nog att du är en fighter. Påta på i trädgården du i lugn takt, det behövs efter en sån här tung grej. Hoppas du kan gräva ner dina sorger djupt ner i mullen och kanske så något nytt, sådär symboliskt sagt!...Styrka till dig!

Kram, Kamomilla

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Anette! Så flotte bilder:) Din glassveranda er så vakker!! Godt å høre at du tross alt klarer å tenke positivt!! Du er så kreativ og flink, at fremtiden har sikkert mye spennende å by på!!! Ta tiden til hjelp:)Det åpnes sikkert nye dører for deg snart:)))

Klem Anette:)

Majas mammelucker sa...

Tänker på dig.. sänder massor av kramar till dig...gråt så mycket du kan ...det är det bästa att få ut sorgen.Hade bäst!!
Kramar Maria

Ingis sa...

Härligt Anette! Kämpa på! Trädgård och glasveranda som balsam för själen..

Kram ingis

Nordljus sa...

Men gud vad tråkigt! Har inte varit inne på ett slag så jag har missat detta. Nej med alla små butiker som poppat upp så har det blivit tuffare. De har ofta inte samma marginaler som de med fysisk butik. Vi har turen av att ligga
nära en större stad och nära E4 :an så vi har "ta i trä" klarat oss bra. Usch jag lider med dig!
Man lever ju sitt företag dygnet runt! Vilken omställning!

Du är ju så fantastiskt kreativ..grossist typ Petite Crapaud / Jeanne d ´Arc stuket
i kombination med inredningsuppdrag och tidningsrepotage...

Nu får du tid att vara med din mamma och ta en dag i taget - tänker på dig!
Håller med dig om trädgården de är helt fantastiskt att bara vara ute och påta - de slår det mesta!
Kram
Lina

Maria renoverar sa...

Hej Anette!
Jag upptäckte just din förtvivlan. Jag har inte varit inne hos dig på några dagar...
Men kära nån vad jobbigt - ja rent av en personlig katastrof. Jag lider verkligen med dig då jag vet att du lagt ner hela din själ i butiken.

Jag vet också att du har en enrom drivkraft (det har vi ju alla märkt inte minst på bloggen) och det är just den drivkraften som kommer se till att du klarar dig ur denna kris och hittar en annan väg i livet.

En stor kram från Maria i Karlstad

Vit Spets sa...

Godmorgon Anette!
Jag förstår att Du är i chockfas än & det kommer Du att vara länge - jag tänker på Er var eviga dag...

Härligt att gräva & dona i trädgården, här har till och med gräsmattorna börjat bli gröna ;-)
i år tänkte jag göra några sådana humlestörar som Du gjorde förra året - skall bege mig till trädgårdshandeln idag (ledig) skall se om de säljer några ??

I kväll skall jag oxå till Maud, vi skall surra lite & se om vi kommer fram till något ;-)

Önskar Dig en underbar dag!
Massor av kramar
//Siv

{Bellamere Cottage} sa...

So beautiful. My little grand-dog is a westie too........TRIXIE BELLE....Yours is sooo cute!

Blessings and smiles,
Spencer

Hela rubbet sa...

hej
såå sommarfint du gjort på altanen.
tråkigt med din butik.
Men bakom molnen är himlen alltid blå

Sallys hus sa...

Hej gumman!!

Ser du!! Små små steg....mot en ljusare tid...:)
Ni bor så fantastiskt fint...åååå jag kan bara tänka hur det känns att kliva ut barfota en sommarmorgon, känna alla ljuvliga dofter och tassa ner till sjön o hoppa i....det Anette är livskvalitét...
Jag håller med om trädgårdsterapi...
Jag tycker ofta jag känner mig mindre stressad när jag påtar i trädgården...Så gräv på du....vem vet....du kanske snart har grävt upp hela trädgården...fniss...
Er veranda är sååå himla fin...kan tänka mig att fikat smakar extra gott där.
Hoppas din gulliga syster också börjar återhämta sig lite i alla fall och att lilla mamsen mår bättre.
jag maialr snart igen....
Ha en fin dag gumman!
Kram Katarina

Corine(THUIS) sa...

Anette, please take a look at my blog, Ido have an award for you.
Greetings from Holland, Corine(THUIS)

heavenandearth sa...

Hej Anette!
Jag blir verkligen ledsen när jag läser att du inte kan ha din butik kvar!!!
Förstår din sorg o att det kommer att ta tid att ta dig igenom!

Men jag, som många med mig, är ju av den tanken att det kommer att leda dig mot nya stigar! Vi har nog inte sett det sista av dig, kan jag tro!!

Ta dig den tid det tar att sörja.. Rätt som det är så kommer dagen att te sig vacker igen o du får tillbaka energi o lust! Jag lovar!

Tills dess...
Var rädd om dig!
Kram! Iréne

Balke gård sa...

Hei, jeg kom kort innom deg nå og leser at butikken er stengt, så trist!! Nei, dette var leit! Gode tanker fra Marianne som synes du har verdens fineste matsal!!!!

Dona blogg sa...

Hej!
Jag är en av alla anonyma läsare som länge följt dig. Vill bara säga att jag tänker på dig i allt det jobbiga du måste igenom. Blir så glad och se att du skriver på bloggen :) Du har en så skön personlig ton på din sida. Svårt att hitta den tycker jag nu när jag själv börjat blogga så smått.
Sköt om dig!

Unknown sa...

Så härliga bilder! Så harmoniskt på verandan. Det tar sin tid att landa i en förändring. Och det bör få ta sin tid tycker jag, innan saker o ting faller på plats. En dag i taget. Ha det gott. Kram Lenita

Unknown sa...

Hej Anette!

Va fint du har det på din veranda...där skulle jag kunna tänka mig en kopp kaffe...

Ja trädgårdsarbete gör underverk för själen, jag älskar att vara ute, precis som du säger är det terapi, för både kropp o själ.

Du ska se va bra allt blir tillslut!!

Stor kram Pia

Floralis sa...

Hellou... : ))
Nu är det bara att slicka sina sår ett tag och ta nya krafttag efter semestern. Du... det finns en lite större stad i närheten som skulle behöva en liknande butik som My Home... ; )) Ärligt talat. Vi har brist på butiker som säljer bl a tyger på metervara(!) Tråkigt. Ibland verkar det som om ingen längre hinner sy själv utan handlar färdigt på Hemtex. Och hur roligt är det egentligen...? Den här stan har snart bara stora kedjor kvar och inga mysiga "egna" butiker.
Toodiloo!
Anneli

Skatan sa...

Hej Anette!

Jag tänker på dig och er och skickar en styrkekram!

Anna

Eddan sa...

Vad skönt ändå att du har lite att pyssla med. Som du säger så går vi ju mot ljus och värme och det brukar trots allt kännas lite lättare under de ljusa månaderna.

Hoppas allt ordnar sig till det bästa för dig och dina nära.

Kram från Anette